藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
想知可唔可以xb43插3.5 再pair落冇3.5嘅喇叭xb23 xb33咁
抵,帶去旅行一流
就算而家無得去旅行掛係廁所沖涼聽都一流

利申 幾年前正價買,無後悔過
好似唔得,唔肯定,最好睇說明書
諗全同asia miles換喇叭
直接換KEF egg duo 定係 比多4千幾換 KEF LSX好
住用asia miles換喇叭
直接換KEF egg duo 定係 比多4千幾換 KEF LSX好
換得就Lsx for sure
有airplay 2
但2隻最好都加返sub
LV 差好遠, egg duo 定位普通電腦喇叭, LSX jo位hifi 喇叭, LSX 出聲音場屌打, 有筆直上LSX
我買黎都係for電腦用
間房100呎到 LSX係咪都係ok?
定都係上去望望
for 細廳都夠
唔該巴打
Sonos move評價如何?會唔會得個樣?
但見佢都出咗好多年下 會唔會同而家果啲差好遠
我amazon買咗個23開盒已經壞 諗緊比唔比多次機會sony
你咩用途先?
唔係好似我咁帶黎帶去又拎入廁所都有其他選擇既
但係呢隻BOSE黎講400幾係真係好撚抵玩
其實我係想換個可以拎嚟拎去 同有3.5插mon
因為想換咗個大大舊電腦喇叭

主要打機睇戲咁 聽歌就比較少但都會
咁呢隻唔得,啲聲好薄
Bose唔主打呢類? 定只係講緊呢款
見旋轉果到好多賣bose
soundlink mini2都係五百頭
只係呢款

Soundlink mini 2呢個價如果係全新既九成係假野,淨返一成就係二手當全新
我個隻水貨未轉type c頭既舊款平極都要1K
Bose soundlink mini 2要千頭到千中, 唔會5舊幾, 水貨都唔得, 千其咪淘佬, 假貨居多
Soundlink 2 好唔好用有d興趣
冇用過,答唔到
低頻夠
但會覺得多左少少
睇你點用
我當電腦喇叭打下機睇下戲ok的
Macbook用黎做speaker
睇戲最多
用過bose soundlink mini ii , boom3
想試下有無啲做到立體感強啲
1.5k筆直,size同boom3差唔多都ok
1k budget,想要portable同啲聲盡量唔好太拆,有冇咩推薦?見friend推薦wonder boom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞