藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
真係買AK logo
就咁睇, JBL Flip 6 真係唔錯
有冇人聽過tronsmart呢個牌子?
iloud mm /marshall stanmore II
新手一問
680尺四方空間
買兩個harman kardon onyx studio 7
係咪夠哂?聽聞啲bass唔會好出
另外請問大家有咩推介
想要可以兩個可以統一播放嘅
感謝
Stanmore II 仲有冇做特價,見好多鋪都賣緊二千尾三千頭
見樓上巴打做到2400 2500,我見有間都做到2799唔想買貴
想買無線+TYPE C充電款
3K內邊隻好?
之前睇中marshall, 但好多都話有BT auto off問題, 又沒得救
B&O Beolit 20 又貴左D

用途: 純聽歌, 乜歌都聽
咁依個價位邊隻最好
有冇人放iloud mm,想試下玩
Bose Portable Home Speaker

點睇𠵱款?
有無人試過 Sony SRS-RA5000
對比 Marshall Stanmore II 或 Woburn II,邊個好
想問下JBL Flip 6駁唔駁到落電腦聽歌用?
見人話買兩個嚟用 如果駁電腦技術上應該點操作?
JBL FLIP 6點睇
bose 隻SoundLink Color II
6舊水幾抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞