藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
豐澤買隻devialet db 95要21日
大家用邊首歌試喇叭?
同marshall emberton差唔多功能&size又想有3.5係咪得flip 4? 但marshall好聲好多,如果有3.5會狗衝
去咗豐澤買 用手機連嘅話冇問題。但用notebook連 嘅話聽歌會窒下窒下。求救
現在入手kef wireless 1代,有無評價,我見2手8K
可能你部notebook 粒藍牙晶片渣得滯,去買粒usb bluetooth dongle. 有TX發射就得,幾條嘢,最好係鳩通晶片嘅
擺喺房嘅話Acton II同Stanmore II邊款會適合啲?
同埋見Stanmore II有紅白線plug,其實有咩情況會用到?
想買JBL Charge 5, 唔知等black friday 平唔平得過香港買 $980
有冇人聽過Dali Katch G2可以分享一下?
想問harman kardon soundstick4 擺屋企聽歌睇戲好唔好 或者有冇其他介紹🙏🏻
想買條soundbar放電腦枱連電腦睇戲/iphone聽歌, 諗緊sonos roam同埋Anker SoundCore Motion+ Hi-Res, 如果呢個size, 想問大家仲有冇其他選擇
近期用Leave the door open
Flip 5?
我都想買JBL charge 5
見amazon要成1400hkd,應該thanksgiving都唔會平過980 hkd?
諗緊去香港邊間舖買好
係咪周圍都冇哂marshall emberton
上amazon買都on9啦, 1400hkd
香港買左佢算, ~1000, 有保養

同問
我最後買咗Stanmore II,十分滿意
清邊到買?
唔知邊到平啲 同埋啡色好難搵
豐澤,黑色,$2,999
啡色係超難搵,不過我有見過Log On有,
另外J Select都可以望望
剛剛係豐澤買咗Phantom 1 都係咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞