藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
賣Harman Aura Studio 3 < 靚聲推介 多左個出黎 原價出讓

有單 有保養
tg : CatLover999
上個月買左 KEF LSX 放喺電腦枱用 , 連IPHONE AIR PLAY.
想問下想用腳架升高佢,有咩好推介
有冇推介邊間鋪實聽喇叭
想聽真啲再買 有冇推介
心水:aura studio3/ onyx 5/ Xtreme 5
其實aura studio3同埋onxy5 兩個系列既特性有乜分別......

用開onxy3 考慮緊好唔好升級
Sony SRS-XB10 仲抵唔抵屌
之前見Amazon US XB-12平過10, 而家唔知,差唔多價錢嘅話有新買新
D人話10好過12
仲用緊onyx2
奉勸大家有位放真係買onyx, 淨係講單元大細就已經砌低哂D細喇叭
同aura比如何?
Aura studio3同onyx5/6比點揀?
或者marshall acton2?
各位師兄求指教一下
新手入門想買個座枱speaker
暫時睇左兩隻 Stanmore 2 同 Klipsch the three 2
Budget都係 3k-4k到
師兄覺得邊部好少少同埋仲有冇其他推介
有冇人睇過naim muso qb2 同b&w formation wireless 呢兩款?主要係擺喺間房同客廳聽歌

利申新手
Formation wedge
入左手Harman Kardon Aura Studio
感覺良好
但IG見啲朋友多數都用Marshall
其實兩者差距大唔大
利申新手
啱啱入咗B&O M5
用完返唔到轉頭 Bass好勁
雖比home pod貴 但我覺得唔錯
因為特價買 所以性價比唔算太低
B&O有特價?
我喺eBay買 先3000
好貴... 有冇低階機介紹下?
HomePod 依家好似兩千左右
我覺得呢個價位HomePod應該無敵
去過間店 試聽兩隻
Harman Kardon完勝
大家點睇Marshall Acton II, 而家amazon 賣冇google assistant 版先USD199
聽人講要買一對先可以發揮最大作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞