藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
細細隻 放電腦mon下面 性價比最高係唔係Marshall Emberton?
Marshall Stockwell II 有冇伏?

UK Amazon 有offer 連運費 一千港紙多D
想問一下大家
大約700呎studio買隻無線嘅藍牙喇叭有乜好推介?
大細可以無視,但會搬嚟搬去(唔拎出街)
Budget 2000
很詳細,多謝分享
5舊水筆直 最高音質係咪已經係jbl flip 5
一對Sony XB40
三個字:好X爽

LDAC 同 APTX 係有明顯分別。另外熄哂燈玩Fiestable,燈光閃光,樂此不疲
youtube 有個德國佬係咁吹奏stockwell II
感覺比佢呃左
唔係差但好一般
你講oluv?
想問一下大家
買隻無線嘅藍牙喇叭有乜好推介?
平都係放係廳,聽下歌

Marshall action 2 點睇?
Budget 2000-3000
筆直1k
睇戲聽歌,會拎出拎入,bt desktop, MacBook, iPhone
音質冇乜要求,唯一希望睇戲睇YouTube 冇delay
諗緊JBL Flip 5/4 vs Marshall Emberton
youtube睇過D比較
聽落覺得Emberton清D
Flip 5相比之下有D沙但Bass出D
Emberton貴一倍
Flip 4 可以3.5mm
Flip 4有得講電話添
諗緊 1k樓下 jbl filp 5定ue megaboom3 好
或者仲有無咩介紹
請教一下,藍牙喇叭駁電腦點先可以好聲d
見佢細細個幾好款買咗個Marshall Emberton
駁iPHONE佢ok呀我幾滿意(木耳) 但駁電腦呢..就變到成個收音機咁
宜家個電腦用果個接收器你藍牙2.1 換過4.0/5.0理論上係咪會好d?
定有更好辦法?
Thanks~
咩電腦.. 仲2.1

豐澤見到
想買返個bose portable home speaker
想買俾女朋友 禮物
想問marshall embarton 係咪cp 值ok
平時放房wfh 可以聽歌間房百幾尺
貪佢細細隻去bbq 旅行都可以帶
搵左好多間都無貨
平時做咩多?聽咩歌?
我係太古誠哥買到
anker soundcore motion+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞