藍牙喇叭討論區(3)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
$800內
Charge4?
最近睇中左marshall emberton 唔知大家覺得點?
600內做電腦喇叭聽歌睇戲有無推介
Marshall emberton 好唔好
$1300 好似唔抵玩
屋企隻Harman Kardon Onyx Studio (2016買應該係 Onyx 3). 好少用,後面塊人造皮變到黐立立,黐哂塵同貓毛,今日試過好多方法都抹唔到(火酒/專抹膠水跡清潔劑),最後掉鬼咗
新啲model 後面係咪都係有塊爛鬼人造皮?係就唔再買Onyx,買Aura Studio...
marshall acton ii 點睇?
有無巴絲用緊
抵 聲幾靚
應該買B&o m5 定買兩隻homepod好?
同問
買左phantom reactor 半年,好想買多隻
買囉
Hi ching 想問下你係買600定900其實分別大唔大
我房用,買左600都夠,開六成已經好夠聲
行街舖見到bose soundlink mini特價 買唔買得過?定係買JBL Charge 4好 價位差唔多 聽過fd果個覺得還可以
thanks bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞