[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第六版

1002 回覆
107 Like 3 Dislike
文?

寫梗喇
近排睇番其他網故。

覺得自己少左一個精彩簡潔既序章。

黑雄獅成王,呢鋪開心仔啦
萬魔女應該會帶到尼服班人打俄服掛
而家靠蟲就輸梗咁濟

劇情話,由於精靈魔力餘盡冇哂,蟲族先係地底沈睡,如果有方法可以令精靈嘅大量魔力,例如用女王的魔力 滋潤古茲呢個地方,可唔可以令遠古蟲族蘇醒,通常遠古嘅嘢都係勁好撚多,咁樣可能會有蟲族隱藏副本或者增加一啲遠古蟲族加入,增強戰力

BTW,樓主有無Mark到我個角色

真子果個丫嘛

真子
樓主係咪記錯人

唔係美軍果隻咩? 我認得你個名,有mark

樓主繼續認錯人名
得寸進尺

三更呀大佬 咁都過份。

一日一千既經沒有了

一向都冇

寫明身體頂唔順,一日一千。

已經變成三千,依家差唔多日日4千

三更會係5-6千

係叻鳩仔嘅
如果以後都有呢個速度就好啦
娜茜和妮娜的對話再加上問樹會不會背叛,然後在看到樹那個會錯意的表白後,就將古滋這個自身最後的底牌告訴了魔王。

我覺得娜茜對尼服玩家之間那種相處方式/關係有著一份憧憬,她希望俄服的改變已經不是那個勢力當家作主,什麼東山再起,而是找回玩遊戲的樂趣,不再需要每次上線都防這個,防那個……
娜茜和妮娜的對話再加上問樹會不會背叛,然後在看到樹那個會錯意的表白後,就將古滋這個自身最後的底牌告訴了魔王。

我覺得娜茜對尼服玩家之間那種相處方式/關係有著一份憧憬,她希望俄服的改變已經不是那個勢力當家作主,什麼東山再起,而是找回玩遊戲的樂趣,不再需要每次上線都防這個,防那個……

得寸進尺

三更呀大佬 咁都過份。

一日一千既經沒有了

一向都冇

三更會係5-6千

係叻鳩仔嘅

你地應徵下其他公會啦
得寸進尺

三更呀大佬 咁都過份。

一日一千既經沒有了

一向都冇

三更會係5-6千

係叻鳩仔嘅

你地應徵下其他公會啦

跟其他公會只有柒既下場緊係唔入啦
得我一個傻仔跟廢狼搵食
BTW,樓主有無Mark到我個角色

真子果個丫嘛

真子
樓主係咪記錯人

唔係美軍果隻咩? 我認得你個名,有mark

我之後又整多咗隻
我Post多次出嚟
新毒留名,目前睇到第三版開頭
順便求開個角
好似無美服角?

名:Laylah
技能:幻像師五轉,精通多國語言。
性格:只傲不驕
美國人,超級天材,擅長諗計,九歲喺MIT讀完博士學位,畢業後做咗網癮少女。
負責喺尼服做魔王軍參謀,點知喺做情報收集嗰陣對神神子一見鍾情。

留9成設定,美服就要再等等喇

終於Live咗
想推多個角出嚟

名:夢娜
職業:幻像師五轉,副職夢魘
技能:擅長運用各種幻術迷惑對手,可以控制大範圍內對手的視覺,有以一殺十嘅實力。擅於理財。
性格:行事低調,沉默寡言,但係見到自己感興趣嘅嘢就會變到好熱情。
微曲短金髮,赤瞳,外表約十二歲。
喺加奈第一次Game Over之前就鐘意咗加奈,但係因為無佢聯絡方式,喺佢Game Over之後就失聯。之後就一直Solo。
幾乎精通所有所持技能嘅用法,PVP運用技能嘅能力比加奈稍強。
現實係一個貧苦初中生。

希望可以入到主角團

有冇其他團,銀色龍紋,聖園甚至幻影旅團都收人

比人斬喇我

銀色龍紋都OK嘅,都算係主角,當然最好就Kanatheon
文?
終於追到live
得寸進尺

三更呀大佬 咁都過份。

一日一千既經沒有了

一向都冇

三更會係5-6千

係叻鳩仔嘅

你地應徵下其他公會啦

各位呀各位 其實日後世界大戰嘅聯盟服好需要人去俾我做棋子同犧牲
咁多應徵五轉去到世界大戰先出來啦
得寸進尺

三更呀大佬 咁都過份。

一日一千既經沒有了

一向都冇

三更會係5-6千

係叻鳩仔嘅

你地應徵下其他公會啦

各位呀各位 其實日後世界大戰嘅聯盟服好需要人去俾我做棋子同犧牲
咁多應徵五轉去到世界大戰先出來啦

轉我隻角去開個公會專雞姦男角
之前好像有啲1999咁,我又post多次同加少少紅字簡介(我有些少完美主義

姓名:461259數字其實有特別意思
姓別:男
技能:有別於神神子必須擁有情報的精密計算,相反是預算對手所有行動並先發制人(進行各種交易交談獲得情報,兵力,同一切有利自己嘅事),永遠能夠在對手思想對策計算時已經做好萬全之備[size=2]引誘所有人行動到自己理想的位置/size=2],並準備好所有各項變數出現時的應變包括犧牲別人(意即在戰事開始之前已經預料會犧牲幾多人同犧牲誰)。即使環境陷入惡劣,卻從未出現另他絕望無力的境地
性格:容易觀察出人的心理變化同性格特點,所思所想,意外地理解別人使他能加以利用,無情,就算自己對某個人情感有多深,計劃之中,亦能置之不顧,犧牲該人(即使重情,但往往能將理智放在感情之上)。
格言:一切盡在掌握之中。從來不會沒有後路。
弱點:太無情,一係唔做,一做就凡事算得太盡太準確太完美使人避而遠之,令他變得孤寡無人,以及幸運奇差。
有文未呀, 我好想睇文呀!!!!!!
今日有event, 有拖有欠

今日打算又3更?

今日打算又3更?

我唔想,出人拉左出去影相。
Lunch只係食左三塊排包咋

今日打算又3更?

我唔想,出人拉左出去影相。
Lunch只係食左三塊排包咋

邊有得你話唔想..問過我地未, 信唔信我地瘋狂負皮你
新毒留名, 追左幾日終於live 左
文呢?
文呢
樓主又無視我
我隻單春可唔可以做衰人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞