[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第六版

1002 回覆
107 Like 3 Dislike
「要開戰了!」白下令。幻影旅團再次抽出武器,迎接羅剎大軍。

此時夜空冒出一粒白純光,飛到兩軍空地上方。

東西軍無暇深究,全神貫注在戰鬥上。

「全部給我停手啊!!!!!!!!!!!!!」一名女子大喊。

「柑柑?!」乞丐王子大驚。

夜空透射出暖溫的陽光,一面聖旗出現在兩軍之間。

「魂之終宿!」

咻一聲,一個長着金翅膀的紅衣‘女天使手握聖白旗,飛墜向兩軍之間。

砰,嗡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

強大的音頻震得兩軍心驚膽跳,刺眼聖光把全人朝得‘盲目’半秒。

「神,不允許的戰鬥不能發生。」索菲亞手握‘拉洛經’,沐浴聖光登
埸,背上的光翅膀變成羽毛消失。

聖旗在地面燒出一個‘經文結界’,所有玩家不得穿越,把兩軍隔開。

帕修斯、柑柑及三十多名‘聖園’的高手從石龍上跳下來。

「到此為止了!!!!!!!」帕修斯舉起‘Kanatheon’的大旗怒吼。
索菲亞翻黎太型
一野清走一堆角
乞衣仔快撚D死啦好嗎
索菲亞係張卡定係玩家黎?

玩家,黑珍珠之役三樞機之一
其實由得佢地打咪仲好,消耗下佢地,你日防夜防,防得幾耐
魔王仲可以控制d咩
係咪所有 有生命既野都可以控制
包括植物

東西兩邊最大一打成個服會亂哂,到時就難控制

東西兩邊最大一打成個服會亂哂,到時就難控制

四城之主都㩒唔住會俾人覺得冇料到,到時自然有人組團去打城戰分一杯羹

我唔記得死左果條pk叫咩名

我唔記得死左果條pk叫咩名

性無能
名字不重要係咪打古滋死過一次

名字不重要
全部男角都係柒既

名字不重要

話說重睇左一次競技大會,名字不重要打到復
話說重睇左一次競技大會,名字不重要打到復賽是以大範圍魔法聞名
話說重睇左一次競技大會,名字不重要打到復賽是以大範圍魔法聞名

Cod 依個bug由我啦
CLS
終於Live咗
想推多個角出嚟

名:夢娜
職業:幻像師五轉,副職夢魘
技能:擅長運用各種幻術迷惑對手,可以控制大範圍內對手的視覺,有以一殺十嘅實力。擅於理財。
性格:行事低調,沉默寡言,但係見到自己感興趣嘅嘢就會變到好熱情。
微曲短金髮,赤瞳,外表約十二歲。
喺加奈第一次Game Over之前就鐘意咗加奈,但係因為無佢聯絡方式,喺佢Game Over之後就失聯。之後就一直Solo。
幾乎精通所有所持技能嘅用法,PVP運用技能嘅能力比加奈稍強。
現實係一個貧苦初中生。

希望可以入到主角團
終於Live咗
想推多個角出嚟

技能:擅長運用各種幻術迷惑對手,可以控制大範圍內對手的視覺,有以一殺十嘅實力。擅於理財。
性格:行事低調,沉默寡言,但係見到自己感興趣嘅嘢就會變到好熱情。
喺加奈第一次Game Over之前就鐘意咗加奈,但係因為無佢聯絡方式,喺佢Game Over之後就失聯。之後就一直Solo。
幾乎精通所有所持技能嘅用法,PVP運用技能嘅能力比加奈稍強。
現實係一個貧苦初中生。

希望可以入到主角團

有冇其他團,銀色龍紋,聖園甚至幻影旅團都收人

比人斬喇我
終於Live咗
想推多個角出嚟

現實係一個貧苦初中生。

希望可以入到主角團

比人斬喇我

銀色龍紋都OK嘅,都算係主角
終於Live咗
想推多個角出嚟

現實係一個貧苦初中生。

希望可以入到主角團

比人斬喇我

唔好上錯船
終於Live咗
想推多個角出嚟

現實係一個貧苦初中生。

希望可以入到主角團

比人斬喇我

唔好上錯船

可以嘅話當然Kanatheon最好
依家啲主角都唔似主角既
幾條支線仲搶劇過班主角團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞