[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第六版

1002 回覆
107 Like 3 Dislike
講真個句
d新角真係有特色好多
睇番銀k佢地d人都冇乜大進步
d手下都有咁多4轉
但係當初3主角 仲係得柏做到4轉 個腦仲要係冇進步到
真子就成日唔覺唔覺咁寫佢有成長到 但佢都仲係咁on9 冇咩突出表現
松美唔洗講 溝完女之後就唔打機日日扑野 正一死現充
之後d次主角呀 6口呀 加奈呀 尼呀 多多呀 呢d都仲係原地踏步緊
新出既角色咁勁其實正常尼服呢邊一早就比人打到其中一座城啦
唔想睇到次次銀k都死好運
差少少開戰
推到開戰完
講真個句
d新角真係有特色好多
睇番銀k佢地d人都冇乜大進步
d手下都有咁多4轉
但係當初3主角 仲係得柏做到4轉 個腦仲要係冇進步到
真子就成日唔覺唔覺咁寫佢有成長到 但佢都仲係咁on9 冇咩突出表現
松美唔洗講 溝完女之後就唔打機日日扑野 正一死現充
之後d次主角呀 6口呀 加奈呀 尼呀 多多呀 呢d都仲係原地踏步緊
新出既角色咁勁其實正常尼服呢邊一早就比人打到其中一座城啦
唔想睇到次次銀k都死好運

其實反映咗幾次
姐係咁 成團主角大大話話都經歷咗咁多嘢,由零到成王,成就都已經超越咗一堆本身已經玩咗好耐嘅人,但係就唔似係打咗好多仗好有經歷嘅老手。只能講實在有太多嘢都比哂六口同神神子負責,咁樣都係見佢兩個(特別係外掛存在嘅神神子)點樣去開威能,咁做係合常理,但同時都好難比其他角有成長位,所以今次柏仔先自己出馬柒,柒完先有少少成長。

新來嘅角仲似主角其實啲主角係唔係可以收得皮同埋尼服真係叫少人(計服人數唔係計有名嘅人數)
至少都未見到好有規模嘅軍事組織或公會出現,人地俄服全盛一個同銀k(銀k本身係兩個公會)大嘅公會相差幾倍,呢度係唔係有咩服與服之間嘅隱藏設定?如果有,咁我諗去到聯盟服,世界觀開展到全世界個時會講,現時諗到係尼服現時都係一個細地方(香港),所以服人數少,去到聯盟服就會變成世界咁大而佢地就係世界上嘅一點去進行聯盟戰
我有睇每一個留言,用劇情回答你地

我只能講一句:我加速
今日....三更
今日....三更

快啦
今日....三更

快啦

幾點出?
留名睇 乞衣仔柒足全場
今日....三更

快啦

幾點出?

走數點先?
今日....三更

快啦

幾點出?

走數點先?

除左遲出文我從未走過數
仲諗住番工有文睇
今日....三更

快啦

幾點出?

走數點先?

除左遲出文我從未走過數

你估遲到真係好過無到呀!?準時啲唔該

加油呀,一陣攞嚟送飯架
今日....三更

快啦

幾點出?

走數點先?

除左遲出文我從未走過數

係就快啦
冠桐好撚型,但我唔記得係邊個巴打既角色
文呢
今日....三更

快啦

幾點出?

走數點先?

除左遲出文我從未走過數

你估遲到真係好過無到呀!?準時啲唔該

加油呀,一陣攞嚟送飯架

已經開始肚餓
1230前
我週未補眠,創作從未間斷,放心啦。

開始換角喇咁多位

幾時換我隻jake狗出黎?
1230前

1230前

樓主快我一秒
西城勇突然扣緊十指,6臂合成巨掌,一巴拍在女暴君身上。

女暴君急忙停止旋動,橫架大劍擋着焰掌。

她全身格格作響,後腿不斷壓下,單膝跪地。

一名暴君眼見她馬上被壓扁,急忙滾前以‘碎岩’直劈巨掌。

啪啪啪!

多條紅焰臂像蜘蛛網般緊握他的身體。

他的皮膚立即被‘魔焰’溶成態液,黏在盔甲上。

「喝啊!!!!!!!!!!!!!!!」暴君無視身上業火,瘋狂砍
劈,最終五劍才斬斷巨掌。

啪!

「系統提示:公會成員 名字不重要 血量剩餘20%。」

「系統提示:公會成員 名字不重要 血量剩餘0%。」

一條藍焰臂擊穿被熱力軟化的裝甲,把暴君的心臟抽出來。

暴君雙膝跪地,默然倒地死去。

‘Kanatheon’的小隊當埸驚呆,看着同伴變成光塵消失。

「我跟你拼了!!!!!!!!!!!!」女暴君奮起狂吼,踢起長腿
狠狠跺地。

「唯我獨尊!」

強力衝擊波把身邊的敵人推開。

她拋起大劍,一躍而上。

「君‧臨‧天────」

啪啪啪啪啪!十多條光手臂拉着她的甲靴,在空中打斷女暴君的技能。

冠桐剛好回過龍首,跟她四目交投。

「嗚啊~~~~!」女暴君被扯到羅剎教軍陣中央。

「愛莉!」冠桐勁拍龍翼壓倒整片敵人,借勢衝向愛莉,剩下3君緊隨
龍尾突圍。

前方多條光臂伸上天空,愛莉的尖叫聲幾乎被人浪淹沒。

「五倍動能!」金龍變成火箭橫衝直撞,剷開人浪,秒殺多名低級的二
轉。

轟隆!!!!!!十多條光臂同時抽擊地面,爆出一圍血霧。

「系統提示:公會成員 愛莉 血量剩餘20%。」

「系統提示:公會成員 愛莉 血量剩餘0%。」

「喝啊!!!」冠桐氣紅了眼,金龍仰首直衝天際,多條光臂追不上翼
騎兵的速度停在空中。

「龍墜!」金龍在高空收起翅膀,直墜地面。

「衝啊!!!!!!!!!!!!!」冠桐垂刺騎槍把‘龍墜’的傷害推
至高鋒。

磅~~~~~~~~~~~~~~!

強大的‘廣域控埸技’把整片教徒壓倒在地,3君見狀大肆砍殺。

「跟我走!!!別久留!!!」冠桐眼見情勢急轉直下,為同伴殺出一
條血路。

巨藍臂快如疾風,一手抓着龍尾,令金龍無法前進。

西城勇使出全身氣力扯停冠桐,四周的修羅立即揮拳搶攻。

暴君力抗眾敵,漸漸招架不住,縮到龍肚下。

「快走!!!衝──────」冠桐果斷收起金龍,正想召出鐵皮犀牛
時被西城勇三條手臂抓個正着。

「屬性重疊!」西城勇身上爆出熊熊藍焰。

「快掙脫啊!!!!!」暴君眾無法抽身,愛莫能助看着冠桐被舉到高
空。

西城勇雙掌一合………

澎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

「系統提示:公會成員 冠桐 血量剩餘20%。」

「系統提示:公會成員 冠桐 血量剩餘0%。」

三君大驚抬頭,看着冠桐的碎屍倒落地面。

「衝啊,我的朋友!」雷娜看到冠桐被殺已知法回頭,帶領羅剎教徒進
攻。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞