而家開聲吹港獨嘅手足,我夠膽講你地唔係真係想贏

1820 回覆
5117 Like 400 Dislike
收當啦
佢個城邦論首先無中產無公務員支持就apply唔到
夾硬做啲熱狗又話投白票又話臨時立法會
都無支持者又無推翻到政府
做條撚
本野講既野好合理前提係所有人參與
講到咁勁我想問呀陳雲同hkaa做過啲咩去拉攏公務員同中產?
係0
咁無呢兩班人支持底下實際受益得共產黨咋喎
咁唔係做乜𨳒佢共諜
披住紅旗打紅旗咋喎佢係
曲線都講左十年啦
熱狗咪就係曲線撐共囉
無熱狗新界介票點會出個何君堯出嚟呀?
熱狗講到咁打共產黨咁點解每次佢地做既野個結果都係共產黨得益既?
算啦 鳩叫獨立班人on9架 佢有腦識諗野 或者你講道理講得佢地聽 佢地就唔會日日鳩叫啦 話你教條主義 話你想做大台 總之佢要鳩叫 散播呢種意識喎 仲話你唔叫中共都屈你係 所以佢地繼續啦 佢地黎黎去去都係講呢幾樣 根本佢地就唔係想場運動贏 只想一直散播呢種思想 散播到呢種思想既同時唔理之前既義士救得番
真係唔明點解仲有人仆出黎阻止
咩叫兄弟爬山 各有各做
港獨都唔係第一日就吹出黎
你唔認同既咪唔好理 唔好跟 或者自己吹個自治出黎
駛乜一定自己就岩曬
人地就錯曬 "唔係真係想贏""只係想發洩"
你後面呼籲"將獨立放喺心入面,將自治放上枱面"
冇問題ar
但"如果你地真係想贏嘅"
請問你係咪一定岩曬ar??
唔好分化啦唔該
撐港獨,所以唔會係呢個時候提港獨
再講獨立場運動一定輸
push~~~~~
就憑你呢個垃圾批鬥post

原本唔講都會講
push~~~~~
你憑咩咁講
呢場運動唔係冇大台 各有各做嫁咩
咩叫贏咩叫輸 你定義 你岩曬?
我只係叫你唔好阻人地點嗌
唔係叫你一定要嗌自治or一定要嗌港獨
各有各做 勿分化 唔該
自治
香港自治
回應返美帝 香港自治啦!

612 721 811 831 新屋嶺
認同 唔該d港獨撚開下腦 叫完港獨次次都比位人入 有咩用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞