而家開聲吹港獨嘅手足,我夠膽講你地唔係真係想贏

1820 回覆
5117 Like 400 Dislike
Push
港獨無民意(包括本地及國際)
沒有獨立哪有自治
無興趣獨立,高度自治就夠啦
Push cant agger more
有d野一定要講出口咩?只要我地係向住目標進發米得,而且現在講獨立,一定失去大部份支持者。
1因為大部份人都未接受到獨立,你要獨立,一定要有軍事力量,我地冇,而且我相信大部分人都不想打仗
2.泛民為左選票和不被dq,一定比逼要同獨立的一群人割席。
3.國際社會一向都只係要中國遵守中英聯合聲明,係現在依個時候大叫獨立,只會令支持我的架國家比迫同中國對立,但現在大部份國家為左利益,還是想同中國保持合作關係,那代表國際社會的支持也會失去

我相信香港最後會走向真正獨立架路上,但現在來說太早了
請大家為大局著想可以認下,首先通過左香港人權與民主法案和達到淨期雙普選,因為依兩個目標,我相信可以爭取到最大部份的支持
Agger
推呀!
唔講外國,淨係淺黃都嚇走晒啦,做野要睇時機
所以大陸一見有活動 就會話人係港獨份子
因佢地知港獨 暫時國際都未撐
而家吹港獨等如幫共產黨搵借口,
一定係鬼
唔係話唔想共產黨冚家鏟,慢慢黎,一步一步
要共產黨死先要點著香港呢個大火球,然後燒上去
到時
支爆
一發不可收拾
一定係鬼
到時
支爆
一發不可收拾
一定係鬼
到時
支爆
一發不可收拾
咪係
成班成一步登天
香港自治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞