而家開聲吹港獨嘅手足,我夠膽講你地唔係真係想贏

1820 回覆
5117 Like 400 Dislike
自治係大家想要個樣野嘅必經階段
你係佢地肚入邊既蟲
你又知佢地一定會尷尬? 我地一樣係對唔往佢地
你FF咁多 同當年講唔好激嬲共產黨既人有咩分別
鬼唔知

人地就係從中英聯合聲明嗰個方向去幫你爭治權,有治權之後你想點就大家枱底下都明,你而家直接爆響哂口,跳撚哂step人地就好老尷架啦
唔洗理陳雲講咩
陳雲講既先係自治 佢一直反對獨立
慢慢FF
中共係咪都話我地港獨 根本唔撚洗理中共點睇呢件事
問題係美國點睇
咪係囉,香港人奪取咗治權,到時2047大限就有治權嘅本錢,到時三方前途談判就係中vs港美,嗰時先係獨立建國嘅時候
無錯老老實實依家俾你個樣野一定死硬,但如果自治返一排等中共壽終正寢(我相信老共應該過唔到八十)一定會成功
呢幾日真係唔知點解咁多獨立po,仲要全部千幾個正皮,成班上晒腦咁唔理後果逞一時之快但搞散場運動咪含家收皮囉
岩呀 但你講既自治就同呢位座上客講既一樣
我都係咁屌佢哋,但好似點屌都唔聽
諗多咗trump呢d生意佬不嬲9up多一時一樣,佢個幾月前仲講緊勇武係暴徒添啦
出左民主法先啦 跟美國都無所謂
我唔係佢哋條蟲,但佢哋都係開咗聲支持中英聯合聲明,聲明講嘅係自治而唔係獨立。之後你爆響口話要獨立,咪搞到人地夾喺中間兩邊不是人囉
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞