LIHKG 箍牙集中討論區3

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
岩岩條脷伸去右邊果陣 脷底俾粒釘好像串燒咁吉住
好撚痛 拔返出黎條脷流晒血
有無人試過 咁樣會吉住洗唔洗同醫生講
倒及+下面棚牙同上面差半粒牙位 搞返好佢要幾大工程
剝埋牙到底幾時先開始cool?成個月每星期keep住去都未開始cool 好心急
女朋友今日拆左牙箍了
點解女人可以咁絕情
比返條牙線我呀

你覺得有牙箍靚d?

拆左靚啲 但係陪左咁耐有感情嫁嘛
食咩咩都比佢試哂味先 又成日同我打茄輪
女朋友今日拆左牙箍了
點解女人可以咁絕情
比返條牙線我呀

我男朋友又係好唔捨得我拆
已拆

同我一齊啦
剝埋牙到底幾時先開始cool?成個月每星期keep住去都未開始cool 好心急

我剝咗四隻牙 一次兩隻
剝一次隔一個星期
剝第二次跟住隔一個星期就上箍喇
各位巴絲我想問下你地mok牙個陣,有冇對稱咁mok
姐係例如左邊mok第二隻,右邊都係第二隻
因為我係右邊第四隻,左邊第二隻
到時棚牙咪唔對稱咯。。。。。

我係左邊第四隻 右邊第四隻
對稱喎
岩岩條脷伸去右邊果陣 脷底俾粒釘好像串燒咁吉住
好撚痛 拔返出黎條脷流晒血
有無人試過 咁樣會吉住洗唔洗同醫生講

我都試過勾住但無流血

我唔對稱
下排剝一犬齒一小臼齒
牙醫都講過話會有少少唔對稱
但咁樣剝會易箍d 而我都同意 因為其中既犬齒生得太衰

牙醫無同你商量嗎?
女朋友今日拆左牙箍了
點解女人可以咁絕情
比返條牙線我呀

你覺得有牙箍靚d?

冇得吹 刮下刮下一定好正

箍緊牙會唔會吹?認真問
女朋友今日拆左牙箍了
點解女人可以咁絕情
比返條牙線我呀

你覺得有牙箍靚d?

冇得吹 刮下刮下一定好正

箍緊牙會唔會吹?認真問

好嘔會唔會臭個箍

我唔對稱
下排剝一犬齒一小臼齒

牙醫無同你商量嗎?

有商量啊佢話有一隻同另一隻外型比較似
唔對稱咁我就會容易箍
因為我右邊有一隻前一隻後,佢話拉後面個隻易d
我都明白的,我始終擔心到時會唔對稱
有無巴絲打找尤於藍醫生箍? 佢手勢好嗎?
戴住鋼箍食金菇
箍咗3年
箍咗3年

+1 好想快啲除

我剝咗四隻牙 一次兩隻
剝一次隔一個星期
剝第二次跟住隔一個星期就上箍喇

我箍緊
個醫生話中途先剝兩個打橫生智慧牙
是咪正常

我唔對稱
下排剝一犬齒一小臼齒

牙醫無同你商量嗎?

有商量啊佢話有一隻同另一隻外型比較似
唔對稱咁我就會容易箍
因為我右邊有一隻前一隻後,佢話拉後面個隻易d
我都明白的,我始終擔心到時會唔對稱

我都係咁,下面就右邊第3隻,上面右邊第4隻
因為我中線歪 所以要咁剝

我都中線唔對正,我主要係因為咁所以想箍
牙醫bb話有d難搞 但會盡力幫我

第一小臼齒x3 + 第二小臼齒x1

我有一隻虎牙mok完傷口好大好痛
好撚痛苦
我想問一問呢
我已經箍左牙半年
塊面好似有瘦到
但我想知係喺箍牙中途改變面形
咁喺拆箍嗰時會唔會再有所改變
倒及而家下排箍會壓住下唇啲肉又會勾到 生曬痱滋咁
好想快啲到做手術個日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞