LIHKG 箍牙集中討論區3

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
我條女唔夠位生智慧齒 要剝2隻牙 但佢全部都係尖牙好似D動物咁好鬼死得意 唔想佢剝牙但又唔想佢到時生智慧齒痛到仆街 點算好

你條女身體都要到你話事 無言

咁佢覺得箍唔箍牙都無所謂呀嘛

點解尖牙會覺得得意.....

好似D貓仔咁呀嘛 笑起上泥又似日本妹
我條女唔夠位生智慧齒 要剝2隻牙 但佢全部都係尖牙好似D動物咁好鬼死得意 唔想佢剝牙但又唔想佢到時生智慧齒痛到仆街 點算好

控制慾會唔會大左少少

屌都話因為佢覺得箍唔箍都無所謂
自己戴個啲橡筋仔幾耐換一次?

控制慾會唔會大左少少

屌都話因為佢覺得箍唔箍都無所謂

咁你問黎做乜9
箍牙時好麻煩下 諗清楚

每日換一次
我都戴緊
新人留名
箍咗一年半
原本要做手術
睇過菲菲口腔頜面科
之前cool過 依家好似恢復曬咁 想再搞多次 巴絲你地cool左幾多錢
住土瓜灣,有冇附近專科推介?之前洗牙個醫生推介左個叫我去consult,伹嗰個醫生話我要做手術先得,即刻淆晒底 我D牙有疊埋生,牙la,又倒及牙,嗰個醫生話我呢種倒及靠箍唔得

土瓜灣好似冇乜專科, 近極都要油尖旺, 唔係要番工就時間地點既話, 不如去多幾間consult先, 有D專科係免費consult

Thanks bro追左咁耐po,應該會consult梁x志
請問 紅墈/尖沙咀/黃埔 有推介嗎?
係咪會過係上水粉嶺果啲區箍?

每日換一次
我都戴緊

今日覆診叫我戴 啱啱食野除 依加痛到唔想戴
利申倒及箍左三個月
之前cool過 依家好似恢復曬咁 想再搞多次 巴絲你地cool左幾多錢

我都係 衰左自己懶搞到棚牙又柒返
有無平啲既牙醫推介
岑儉
btw月尾要開刀剝智慧齒 好驚

每日換一次
我都戴緊

今日覆診叫我戴 啱啱食野除 依加痛到唔想戴
利申倒及箍左三個月

加油!咁誇張
初頭辛苦d,之後會好好多
我之前一個月要全日帶,而家淨係訓覺帶

咁誇張?原來d 牙會自己郁返?
咁真係好羨慕天生就齊既人 唉
成世唔洗煩
我本身上下排牙都算整嘅 係上排牙骨性加少少牙性咁好整齊咁哨出嚟
初中箍過一年半 上排剝左兩隻牙
但應該係因為揀左間無落骨釘嘅 而家仲係哨哨地同個嘴都算凸
仲有冇機會箍返入去架 唔想做手術但真係唔想嘴凸

成世唔洗煩

絲打你cool左幾多錢

成世唔洗煩

絲打你cool左幾多錢

傳統透明粒
排牙小小哨
周海媚個隻
想揾間2萬零既cool
有冇人有介紹

成世唔洗煩

絲打你cool左幾多錢

傳統透明粒

where

成世唔洗煩

絲打你cool左幾多錢

傳統透明粒

唔記得問 你洗唔洗剝牙?
請問 紅墈/尖沙咀/黃埔 有推介嗎?
係咪會過係上水粉嶺果啲區箍?

推!!
今日唔知咩事,大牙鐵圈嗰個位痛到痴線,但未夠期覆診

唔記得問 你洗唔洗剝牙?

我唔洗
TST 林xx 唔係專科
你都曾經箍過應該小事隱適美都得唔洗箍傳統?
今日唔知咩事,大牙鐵圈嗰個位痛到痴線,但未夠期覆診

係咪食野大力得滯
都打去問下啦 可能可以提早覆呢
話晒比左錢架嘛
排牙小小哨
周海媚個隻
想揾間2萬零既cool
有冇人有介紹

而加邊有咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞