是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
恭喜你同林奠對話完應該可以直入新屋嶺
點解探警察但唔探21/7被打嘅市民,市民係唔係賤過警察
自己諗啦 樓主你係代表自己去問 唔係連登手足 唔需要連登出謀獻策
721 831
第一眼睇咗中出林鄭
講左唔會
有幾刁鑽問幾刁鑽
我好擔心你去唔去到.......
佢得150個位係公開,其他應該都係警犬/深藍
我cap定圖先,唔該晒你
我自己一路想問佢
林鄭你之前話同其他人傾完都知有好多問題
咁你可唔可以詳細啲講到底你了解到依家香港有啲咩問題 同埋短長期你會點實際解決
我知佢可能都係錄音機 但我都係想問

同埋你話反送中無死人
你覺得自殺既係咪就係完全唔關你事 你覺唔覺得你雙手已血紅
唔洗預佢直接回應你
9成係 1.隔幾位發言者中間 發言 只挑支持佢既 自問自答 講歪理
2.一係完結先答

我覺得你一係就講D道理點解大家咁嬲 例如721 告得幾個 或者講
一群律政司檢控人員發公開信 指出律政司在沒有充份證據下堅持檢控/選擇性檢控
等D淺黃 淺藍知道下

一係再和平D既學田北辰
他預料,特首林鄭月娥於「社區對話」不會回應任何訴求,但他認為若參與者不鬧事,所有人集中提出成立獨立調查委員會這一訴求,就可看政府如何回應。
https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190924/s00001/1569291393330/%E3%80%90%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B%E3%80%91%E7%94%B0%E5%8C%97%E8%BE%B0%E7%B1%B2%E3%80%8C%E7%A4%BE%E5%8D%80%E5%B0%8D%E8%A9%B1%E3%80%8D%E5%8F%83%E8%88%87%E8%80%85%E5%85%A8%E6%8F%90%E7%8D%A8%E7%AB%8B%E8%AA%BF%E6%9F%A5-%E7%A8%B1%E4%BF%AE%E8%A3%9C%E6%92%95%E8%A3%82%E5%94%AF%E4%B8%80%E6%96%B9%E6%B3%95
幾好
問佢搞到咁多人自殺 夜晚訓唔訓得着
你問完佢都唔會答你架啦,都3個月,仲未醒

仲有我驚你問完之後比人秋後咋
問問題一定要裝trap比佢先有意義
例如問佢點解員佐級協會可以違反基本法,以官方名義去信外國,係咪代表以後大家都唔需要遵守基本法?如果唔係,咁點解林志偉可以咁做?
佢咪成日話回應左囉
五大訴求 缺一不可
Push
只需要錄音機式重複「五大訴求缺一不可」八字真言
叉雞飯
推呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞