是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
推到樓豬見到
抽中發言,就講:給我一首歌的時間,識唱的一齊唱!何以這土地~~~

唱完,之後就係咁講光復香港!(等現場回應)五大訴求!(等現場回
應)loop到收咪為止
咁唔該同我屌撚柒佢 唔洗俾面
引用錯誤
你可以搵一D 失左蹤既義士個名, 同林奠講佢係你朋友, 無人知佢現況, 包括佢屋企人, 淨係知佢扣留左係新屋嶺, 問下佢可唔可以保証佢仲係在生?
不過你要小心問完之後, 你既自身安全 ......
到時條八婆都係答垃圾官腔
你問下佢 7.21 同 8.31 可唔可以列入國殤日,
將呢2日變成公眾假期, 取消7.1 同 10.1日作公眾假期
慳番啖氣啦咪又係做show
唔通同你講五大訴求全部做到咩
早啲訓啦咁
你問完一出門口都俾藍絲打啦
問佢當年曾俊華預言你係撕裂2.0
又比佢up中 有咩感想
五大訴求講撚咗三個月都仲要溝通?係盲、係聾定弱智,叫佢三揀一啦仆街!
點解你明知台灣唔會接受逃犯條例下引渡陳同佳,你都仲可以不顧民意力推一條咁大爭議嘅條例?而大律師公會,民主派議員都曾經建議過港人港審,日落條款等合理可行方案,港府可以完全唔接受 ,當初口口聲聲話自己初心係幫潘生潘太,點解佢哋6月底再寫信求你考慮包括「單次個案處理」在內的四個方法,你都仲可以完全置若岡聞?
市民見到嘅只係你消費潘生潘太,去幫中央推逃犯條例,
識玩
出咗糧又日日唔做野 問佢幾時回水
唔好咁啦
(霸氣啲問)當日勝和 14 水房 英雄盡出,就係保你呢個女人仔林鄭月娥,飛天南 南哥為咗你,爭啲連命都冇,點解你要出賣佢,同埋一大班江湖中人,枉佢哋咁撐你

http://hittt.blogspot.com/2019/07/14_23.html?m=1

G持
問佢太子站cctv幾時先捨得公開完整片段

而排死左咁多人 點解析 咩叫全部冇可疑
Joker 國慶上映,外國影評人睇完首映一齊暴動
https://lih.kg/1586928
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞