是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
小心日後比人清算
係我就唔去 反正唔會得到咩結果
係真係幾正喎,同我個人嘅觀點都好相近
識玩
你封email個接收/發出時間隨時已經自爆左
支持
唱林鄭月娥give u up
呢個正
發言直接問全場人 叫支持五大訴求嘅人舉手 再問條八婆話要真誠對話 現場咁多人支持你係咪唔肯聽
香港有7百幾萬人、17萬幾工務員,但特區之首林鄭只淨得三萬黑警,佢話可以帶領大家走出困境,唔知好嬲定好笑!
高質,大家幫手推
trap到佢花園都遊唔掂然後黑面走
問佢幾時死
寫緊講稿,代表大家就唔好啦,我只係代表我自己
5. 係咁讚佢做得好
6. 話班大學生全部都係讀屎片,揾班警察打死哂就啱
就算入到去150個人全部支持政府,大家之後都係會繼續出嚟
民意喺邊,你知我知
我明白你點解會有咁嘅諗法,我就係特登去試吓抽睇吓佢係咪真係公平嘅,不過你唔信我都冇辦法
支持即場槍斃市民
直接唱肥媽主題曲
問佢知唔知探閘機要帶生果
Push推Pish
公平、自由、民主、公義、人權得來不易
漫長的道路上需要你支持我,我扶持你
有時惘然若失,但我們也要自信往前邁步
有咩嘢唔想失去,就努力捍衛守護
現在就用自己雙手實踐夢想,迎接未來

短期目標:改善抗爭能力,提升身份認同
建議:各有各做
中期目標:區議會(94%民主產生)
建議:關注身邊人,團結一致,各有各做
長期目標:強化民主陣營勢力
建議:抗爭生活化,減少比錢極權陣營
終極目標:民選議會、民選政府
建議:國際戰線、傳播思想、滲透內部

公務員:小隱於野,中隱於市,大隱於朝
和勇合一:1.合法之下,最大勇武
2. 做任何事,永不被捕

@謠言係疫症•不傳播•去求診•澄清藥
@FakeNews係Cancer•不擴散•求事實•割
@接觸資訊時,腦袋要清醒

只要爭取民主團火未熄,還是有機會達成
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡,打倒腐敗
@Template@
每日任務:1. 讀書、識法律2.運動、鬥長命3.幫襯良心商店、抵制送中商戶4.開AC玩國際戰線 (Twitter, IG, Facebook, Reddit)5.多發佈正面資訊、冷處理負面POST6.十點咆哮發泄7.訓覺前思考思考思考下,各有各做
每星期任務:1. 低消費、高儲蓄、罷買日2. 教育家中兩老3. 去連儂牆幫手
每月任務:1. 換美金,走資2. 陪審員/派傳單/放映會/各有各做
或者做唔足,但我會堅持;Best effort,你呢?民主尚未成功,同志仍需努力
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
理非可以做的事https://t.me/TakeActionWithYou
良心與無良商戶https://www.wordsofmouth.net/
@Template@
Version 2019.09.24
高招
講埋如果將來確認左新屋嶺真係有強姦、太子真係有死人,話要呼籲林鄭唔好追究牽涉既警員,因為佢地都都只係為勢所迫,無論點D暴徒都係抵死既
又得,問下佢會點多謝班警察
要求搞個大灣區安居計劃所有警察連埋全家直接送上去住甲銓房
一比人質疑就講五大訴求 缺一不可
最後要握手感謝佢 港獨之母
9.26 對話會 【和理非】懶人包
https://lihkg.com/thread/1592345/page/1
多謝林鄭connect全世界反中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞