是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
其實去黎係曬氣兼有機會送頭,你去到講乜春淋病都唔會聽,根本做show only,我睇唔到對件事、對市民有咩咁大幫助。
但你樓主就唔同,你係場內做左啲咩黑警/港共政府眼中「奇怪」嘅事,佢即刻就可以點你相,因為佢手上有你真名、身份證number等資料。之後再慢慢搵人、搵cam嚴加監視你,隨時起哂你身邊所有家人、朋友、有接觸過嘅手足,一網打盡拉哂。反正而家黑警做咩都唔使原因無後果,殺你姦你再棄屍都仲得。
補充:再爬返個post都見到有幾位巴絲都獲邀請,我真心希望你地諗清楚先決定去唔去。去嘅話,或者你嘅提問/行動有機會令淋病出醜,但啲本身咁無恥人再醜多幾多都對佢無乜大影響,所以你獲得嘅好處未必話好大。但潛在壞處黎講,場內嘅港共政府/黑警留意到你嘅發言/行為,即刻就可以點你相,將你列為追縱目標。
好笑
Lm
錄音
點解仲未死
好!重!要!

問佢有冇重啟政改嘅日程表 呢個基!本!法!寫到明架 到底幾時比我地
(我認為呢場運動依加嘅重心係要重啟政改)
我miss左call, 2835 1000
電話同你講左咩?confirm 去唔去?入場細節?
問佢作為行政長官,帶頭罷工幾個月有無攞返果幾個月人工出嚟?
P牌推唔郁
但支持
入去同佢講五大訴求,缺一不可,再問佢五大訴求裏面全部係你攪出黎,唔關民生問題,你出黎回應問生問題托咩,咁樣叫對話咩?
你拆左我間屋,走黎話同我對話,點知係講今日街市菜貴左
on9極都唔夠佢走出黎對話,係同你講問生問題,唔係同你講五大訴求
小弟不才
入去就係同佢講五大訢求,唔好比佢講其他民生問題
push
好心啦
你地撚夠啲官講咩
一係你就做好曬功課先
一係就唔好出去獻醜
問下佢點解facebook唔應人但系點解又要對話阿
瘋狂支持,同佢講好似你呢啲精英做ge一定無錯,推緊急法?推蒙臉法?推囉!唔好俾班支那佬控制你, 你ge人生係屬於你自己, 想做就做, 忽忘初心, 我認識ge你係唔會認輸, 加油, 快啲戒嚴, 見一個拉一個,加油吖777
😂😂😂😂 應該係
直接屌7佢啦
叫9佢死全家
世世代代百病纏身
推 樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞