是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
樓主睇到未?
問佢721同831啲野

唔好比佢講咩處理民生呀 咩地產商
咪比佢轉移視線
有冇得錄音?
叫佢唔好扮對話做騷 要求佢立即出街坊軍平亂 否則就係對唔住14億-200萬香港政府支持者
問佢記唔記得係呢場運動中經媒體確認與反修例有關而自殺嘅人士姓名。
維基百科顯示有9個。
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%8F%8D%E5%B0%8D%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B%E4%BF%AE%E8%A8%82%E8%8D%89%E6%A1%88%E9%81%8B%E5%8B%95?wprov=sfla1
如果佢計名都唔記得就可以捭媒體入多佢一筆。
拎封信去白撞啦喂
睇到,會考慮
十萬人拎住封信排隊
會點
竟然乜柒都唔回應,咪直接屌佢老母
今日睇咗田北晨訪問,佢呼籲集中一個問題,成立獨立調查委員會,就係咁簡單
[唔准諗即刻講] 五大訴求係邊五個? 唔記得咪學人9叫救手足!
https://lih.kg/edLNjS
任何問題都有萬能答案

「正如我之前所講」

「我以為我已經答咗你問題」

嘥時間
過去屌佢姐
識玩!!
鬧佢辦事不力,成街暴徒,責成佢要加大力度,立即有效管制,止暴制亂
其實佢唔會即場回應
所以唔好問問題

至於人話,你估依三個月佢無聽過?

好似上面咁,發表極端納粹式意見,可能係出路
推 又保護到巴打你嘅人身安全
問佢五大訴求有邊樣你有權洛實 無既話咁傾閪咩
其實運動已超過100日先搞呢個市民對話 仲要唔係公開要抽簽嘅 而之前所謂邀請學界閉門 約見個班目測四五十歲嘅年輕人對話 都只係門面功夫 可見政府聽從民意嘅程度係非常細 如果林太同各政府高官係有心想聆聽嘅會唔會考慮落區?

不過預左佢會以人身安全為由拒絕

或者可以問下佢知唔知呢100日有幾多香港市民(千萬不要註明示威者)受到警察黑社會藍絲嘅無差別攻擊 甚至嚴重骨折 斬穿肺 斬到手腳永久失去知覺 特別係新屋嶺恐怖嘅事件 例如女女女 而佢又有咩感覺

個人認為其實呢個只係關公show 唔期望佢會正面回答巴打你嘅問題 但你嘅問題會被傳媒播岀 係最好嘅文宣方法 (其實係咪會直播岀街?)

荊軻刺秦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞