是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
所以我咪叫佢捽監警會數,交一班人出嚟祭旗先
其實冇編號, 最終只會係得出無法屬實
巴打好波
捽數? 你確認香港人係要呢d 公關?
咁721 白衫交左人你收左貨了?
是咁的準備報名參選
應該好快自薦青年事務委員會
好癲
熱城派玩騎劫
到而家呢一刻都仲要「口實」去成立獨委會?

唔撚係掛?

仲有,你講乜撚嘢示威無用?示威無用佢哋會又撤回又有呢個垃圾對話會?

如果你唔係鬼,咁你政治智慧真係好低,建議你唔好再出席呢d 19會。
連登只係一個平台,林鄭都可以上嚟開個AC去發表佢嘅意見(如果佢識嘅話)。如果連一啲唔同嘅意見都接受唔到嘅話,連登只會淪為一個大台。

記唔記得點解今次嘅運動可以發展得咁成功啊?就係因為我哋求同存異。

梁天琦:「請大家唔好俾仇恨支配左,時刻保持思考」
樓主個腦係咪坐住左
林鄭好撚興袋住先你知架可?
樓主只係騎劫連登既熱狗
係近幾個星期嘅示威,大家死傷慘重,同類型嘅抗爭成本提高,咁所以咪要試吓其他方法囉,be water, my friend
呢個post可能會變負皮如潮
呑撚左五大訴求
著晒老西代表乜 會唔會報名出選
提一提人形蜈蚣先生,你只係代表到你自己個人,並不能代表連登及其他人意願。請緊記自重。
求同存異.。。唔代表你先借lihkg你係巴打再sell城邦, 用呢招騎劫大家
你地熱狗用左呢招咁多年無唔無恥
呢排一下呢個post,我一早講咗個只代表我自己,連登係唔係容納唔到我嘅意見?
嘩 你宜家話連登容納唔到你意見?
你又自己代表成個連登出去講野
用語音輸入打錯字,我想你爬一爬呢個post
我從來冇話過我代表連登,我係推介呢一個平台
但你係700萬人面前講出連登, 人地就會標籤你係連登代言人
請慎言慎行, Be smart
你拎左個好大既話語權上身, 講得唔好比人罵. 係預計到的.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞