是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
唔好一味屌,兄弟爬山,各有各做啦
你講既都幾有道理,或者可以掉番轉係呢個公開場合向國際社會求援
你太天真,林鄭還可以信?
你去不是當你係人,祇是幫她做地景。
問佢:
胡仙案個二千幾人可能失業就係公眾利益可以唔告,咁多細路前途,仲搞到香港雞毛鴨血,點解唔係公眾利益唔可以唔告?

叫佢賣港賊,英美間碟想食三家茶禮,不得好死,全家落地獄。

香港人唔會原諒佢。

跟住,叫口號,如果多人跟叫口號,帶隊離場抗議!

你唔怕的話,寫好 script 係到出 post ,大家正評授權比你,你可以大大聲講自己代表X個人,如果佢覺得X個人無代表性,話佢知點都有代表過777個人
唔信樓主真係被隨機抽出黎囉。跟本係做騷,誤導市民以為個對話係公平公正,根本去得嘅,都係佢嗰邊嘅人
屋企打飛機好過
打飛機都有高潮見到林鄭五九都唔起頭
入去集中五大訴求,不斷問幾時取締警隊,幾時有真普選,無咪都要大聲俾記者錄音,
但要等小心唔好俾保安拖走。
929 黑氣球 唱國歌 摺紙鳥 帶文宣(共慘黨罪證 最好有英文啦)周圍貼 共產黨旗習近平遺照貼滿港島 整條黃泉路比佢 or 做D symbolic野例如全世界搵布蒙眼一分鐘,聲援新疆集中營手足(可能死埋)

101 V煞(地點我覺得我地而家拋反個波比政府先,唔比港島就各區玩大佢)

提議覺得ok or可以再討論幫我推啊P牌推唔郁
有冇限時架? 冇ge就由6/9 講起到宜家抗爭日程, 問佢帶香港行到今日咁多人終於覺醒, 對抗極權, 係咪此生無憾?
你話你就係元朗何日收政府錢去幫政府打曱由既,而家你告佢地過橋抽板 對唔對得住黨中央 對唔對得住鄉親叔父升天南

要用普通話問先夠傳神
就算你舉埋旗、仲自焚
都唔會係求援
只會係拒援
因為已經只係人民內部矛盾,外國有咩理由插手?
戰場上邊有可能透過敵人去搵外援救自己?
大聲屌臭佢
睇咗中出林鄭
監警會有用既話
點解黑警公然濫用私刑都冇事
(帶埋圖去)
問完會唔會立即拘捕
唔回應訴求學咩人對話
即場播黑警打人既片比佢睇
假設你一定會問,我諗到:

建議攪個公投,俾全香港人知道大家意願(大家都知一定唔會攪)。

五大訴求係底線,唔係建議唔係前設(算係表達立場)。

叫佢即刻出解放軍平亂(玩膠)。

問下佢覺得呢件事上面做錯咩,或者問如果俾佢由頭做一次,會有咩唔同做法(都係會帶你遊花園,不過係加強大家對佢嘅厭惡)。

示威者提出左解決深層次矛盾的方法係真雙普選,問佢有無反建議(會話你聽係起樓

諗到再寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞