是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
你去, 佢個對話平台就成功
你有機會出聲先算
問咩佢都唔答㗎啦
我只會去問
「你憑咩要示威者原諒你地 憑咩要市民同你傾 就算做晒五大訴求 根本一樣無人信港共 建議成個問責班live切腹」
問佢6月15號梁凌傑烈士危坐,企跳嘅時候佢去撚咗邊明明佢或者官員出面談判就可能拯救到一條生命
點解唔去做,反而警員受輕傷刷損或者入閘機受破壞就第一時間仆倒去
屌你老母
中出林鄭
問佢關於習近平同中共既問題,如你個人對威權主義有咩看法?可以更深入

問佢當香港人既意願同中共有衝突時(普選)時佢點處理

問佢有咩行動計劃推進香港民主

可以再加
但我懷疑林鄭(你)係度收風
問佢到底係鄉黑定係支共話緊事
係囉。。。
唔好亂黎 佢抽得你即係點晒相
你去問得嘅預左佢會答廢話,但唔好嘥左個機會。
你去問嘅話應該當呢個係宣言平台咁做,直接將香港警察同香港政府同恐怖分子劃上等號,721元朗,811太古,831太子都夠做。講明香港人要求嘅唔係對話,而係實則嘅下放權力,因為香港人同全球人一樣,同恐怖極權主義者係冇任何妥協嘅餘地。所以真正能夠拯救香港人嘅唔係同政府對話,而係政府同埋作為全港唯一係大部份時間下能夠使用武力嘅香港警隊重新改組,肅清有害分子,包括柒婆本人同各政府高層仲有按鄧炳強條戇鳩所講嘅大半個警隊。
但要留意番上面嗰咋唔係問題黎,所以唔需要佢回應。
你最後是但問條「你食左飯未」或者「做乜諗野唔食飯」之類嘅垃圾做個sum up 就perfect 池
最好有人拍埋片啦
本身就係 假對話 拖時間 拉曬你200萬人為止
push 有道理
起碼證明佢唔係搵150個濕鳩藍去
問咩啫直接屌佢老母
問:就算市民暫時願意接受人大831方案,你是否都唔會提出任何普選方案?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞