是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
全面改革投訴警察嘅制度,應該由獨立於警察制度以外嘅組織負責,性質相當於icac。

組織應該擁有主動調查,定案及處分權力。嚴重事件更應交由法庭審理。
我都收到電郵同真人打黎

去就一定去
頂你,我睇到中出林鄭月娥嚇死
我覺得唔中point
佢會咁答:
1)監警會查緊,報告出之前唔應該妄下定論
2)我從來無出賣香港人 ,跟住開始喊
3)林鄭下台已經唔係我地目標
我見樓主已經21個鐘 無回post
如果選舉主任怕左美國制裁唔DQ 候選人,咁你點算。
問佢收左英國幾多錢?
佢係咪唔可以輸,一輸就會全家被自殺?
怕唔怕做得唔好會累兩個仔係英國被交通意外?
點解捨棄左良知 原則去到盡都仲可以輸到咁?
重點得一個

五大訴求 缺一不可

之後粗口放題自由發揮

冇咩好問
盡情用三十秒至一分鐘屌撚柒佢

點解抽唔中我
大家被抽中既要把握機會,講野盡量一針見血

五大訴求 缺一不可

宜家唔係同佢對話,係叫佢做野

得兩條路佢揀

1. 立即展開回應五大訴求既工作
2. 攬炒,

最後補多句: 叫佢打定俾烏克蘭前總統問下點book直升機走佬
問佢:
當初為左陳同佳案堵塞法律漏洞,如今又宣布徹回條例,係咪法律漏洞可以唔理?係咪由陳同佳逍遙法外?如何面對死者家人?

參選時話主流民意唔認同佢會辭職,現時佢成為香港史上民望最低特首,更成為史上第一位被人用粗口問候ge特首、請問幾時履行競選承諾

你曾表示示威已經變質,係一場顏色革命。但呢次示威係源於修例風波,你覺唔覺得自己係港獨之母?

你成日話止暴制亂,警察暴力亦不斷升級,但示威活動歷時一百日仍未有停下黎跡象,請問為左止暴制亂,特區政府同你個人願意付出多大代價?
救義士嘅重要一環 開拓台灣戰線!

https://lihkg.com/thread/1594306/page/1
唔好去... 局黎... 你點鬧佢都係噤... 無謂送頭... 留返條命十一同佢死過...
問佢仲有冇性生活?
不過佢日日咁比人屌睇怕都冇
問完佢咪又係9答你
要講要問一早係之前啲記者會講晒
依家再問佢都係錄音機
唔係話咗唔去架咩

[10月1][超認真] 請盡快傾好10月1詳細計劃
https://lih.kg/1591718
- 分享自 LIHKG 討論區 幫幫手睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞