是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
唔講粗口地屌7 佢一大輪先,講埋警隊衰野,同埋慰問閘大大都唔慰問自殺ge 人ge家屬

問題:「市民訴求已經好清楚,唔回應訴求出黎做政治騷有咩用」
係要同老公,2個仔一齊攬住死,自焚
問佢點樣投訴冇編號又唔肯出示委任證嘅警犬
記住扮深藍 講晒黑警惡行出黎
扮支持黑警直家亂打人到爆血非禮人都唔夠 要再打勁啲 打埋深藍 見人就打 高官要打 記者都要打 唔支持警察就法律都唔做理 黑警要大過法律唔受約束 唔聽黑警話就要變殘廢 要用緊急法充公資產幫中國打貿易戰

屌你 話左對話就係鬼 仲要主動申請去人地個大台
我都答到你啦
佢係要兜既話
每隊出席 係有指揮官 係會搵得返 成隊邊個邊刻做緊咩
係有困難但搵到,依家個問題係監警會 冇主動調查權先死,警察投訴科又自己查自己
林奠你競選時講過主流民意認為你無辦法擔任行政長官,你係會辭職,
我想請在場覺得林奠無辦法擔任特首,想佢辭職既人舉手
而家連登你話事呀?
由6月叫五大訴求叫到依家你都聽唔到,我仲可以點同一個聾咗嘅人對話?
指住佢個頭 叫佢唔好諗粉紅色嘅大笨象
然後叫佢自己開個連登acc
唔係支持佢咁做
係直接多謝佢請黑社會打鳩啲後生
多謝佢叫警察見人就拉就打
止暴制亂
話佢做得好

政府同警察叫果班死仔做曱甴真係好啱!
Push
咁又點
中國都沒有沒有沒有通過啦,你估國際又信?

我寧願你玩膠,做激進親黨派,話代表中國向美國宣戰
都好過你認真問問題比人撚返轉頭
一係請佢食屎,一係就蛋
1. 會唔會成立獨立調查委員會
2. 唔會既話,點解?
答唔撚到/唔答既話,可以屌佢老母閪,然後走人
(2)
"行政命令是可以立即叫停<新屋嶺>的運作.你會唔會做?"
因為<新屋嶺>的設施完全不符合拘留之用.完全不符合司法程序的所有要求.
唔去
睇錯中出林鄭
中出下台
平均一人得3分鐘都唔知有無
你問完,佢熄你咪,之後佢遊花園
代佢答,警方已經答左,我無補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞