是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
其實發唔發都一樣
唔通去過對話就會提高被捕率
偷偷錄佢音 比香港人聽下條仆街講野有幾串
仲有一條計 你可以引佢串美國 引佢話唔怕取消香港政策法 引佢對習近平表忠
So?
準備被百幾個綠色物體圍
準備被捕
睇錯抽中去中出林鄭月娥
你去中出佢全世界冇人會話你唔啱架
極深藍: 祖國強大, 主動取消殊地位, 食草食一年都唔驚;
制裁番美國, 凍結番佢香港同大陸資産 (要講埋大陸, 因為香港無權)
實踐大灣區, 一國一制
其他照作
臨入場睇你既歲數,就簡單封左你個口啦
老老豆豆

佢夠膽hea全香港人

你仲覺得佢會同你談心?

拍住片屌柒佢好過啦
yes.
唔好用咩野共產黨管治呀,果d假膠野,要扮到真心膠咁盲撐佢
盡情屌佢老母
由佢得番班藍屍吹水
呢啲會議只係佢向你訓示,似黑警大話會,佢會講得啲乜出黎
1: 問佢民意低成甘都唔肯落台,有冇覺得違背左當初既選舉承諾?
2: 你一直唔落台係咪北京搵唔到人選?
3: 三個月反先撒回,係咪驚左人權法?
4: 根據佢個錄音, “Maybe they don't care about Hong Kong, but they care about 'one country, two systems.' They care about the country's international profile.”, 北京其實係咪對香港統治只係面子問題, 對「一國兩制」同埋香港市民對中共根本係地底泥?

如果仲有時間, 好想問佢 對於689日日係Facebook追擊蘋果有咩睇法
偽政府會唔會考慮送香港警察到集中營作醫學用途?
簡單一句 知唔知五大訴求 缺一不可點解?唔知你企係到做乜?你既班子無一個人識解呢8隻字?
唔好去,浪費佢個位,等條八婆同空氣對話
Push
[緊急置頂] 有絲打睇唔開 救人!!!
https://lih.kg/1592312
一個都不能少
Push

五小訴求
1. 解放軍入城戒嚴
2. 立即實行一國一制
3. 全面推行共產主義
4. 取消美國-香港關係法
5. 立即取消美元聯繫匯率

香港人愛中國, 不做美國走狗
五大訴求唔肯做, 俾個簡單版佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞