是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
柒婆:
我正有此意,今晚寫下稿先

利申,以前中學演講攞過獎
諗得過
但係推唔郁

啱啱諗起
聽過有網台講
柒婆最介意人地話佢樣衰
呢樣野佢會記仇記一世
話班暴徒搞到你冇得睇國慶煙花好嬲,支持用實彈射死佢地。
同埋個班大學生俾人洗晒腦,我地一班草根基層市民因為冇讀過大學所以洗唔到我地腦,而且大家都知香港關稅地位唔係由外國所付予,深信就算人權法過咗都影響唔到香港,美國干預唔到中國香港內政。何況有強大祖國做後盾,有14億中國人支持,1人落來香港消費1000蚊就有14億個1000蚊。叫林鄭同政府唔洗驚。
最後好真誠好認真咁講句
"屌你老母"
真心咁講
不過山口矢二果單野睇下就算 就算做到都唔好真係做
林鄭只係傀儡 落左台唔會有咩用反而會有反效果
依家難得咁多民怨都係靠佢積返黎
唔好帶刀,殺佢無用
三次過百萬人既遊行既聲音已經好清楚
政府都係唔願意回應「香港市民」意願
咁到底香港政府係聽咩人既意見?

1. 唔怕警力已經講唔通!

2. 無作現場拘捕及蒐集證據,更加講唔通!

我同你講,當晚三四點都仲係成街藤條,班狗無理過在場證物!

成立獨立調查委員會係最低消費

五大訴求,缺一不可!最少講三次
問佢幾時死
定係你想中出佢
巴打記得寫定不自殺通知書
去完上嚟報個平安
點解有人死你唔出黎關心,而黨鐵壞機你就衝出黎關心d死物?人命低賤?
如果你係自己人
冇理由你會喺度問
你係咪mon po 狗
不入虎穴,焉得虎子
sor, 唔派*警力
比着係我
我會問:「如果有日,有條差佬係當值期間睇中我隻錶,扮曬野走埋黎濕我兩日再搶走左隻錶,之後入返堆狗度。佢無樣,無number,我可以點追究?
唔好講監警會行之有效,得0.02%成立,自己人查自己人,最近嗰單仲要爆左出黎先有人跟,但又係未起訴,仲要唔係酷刑罪。我想知係警權過大之下,政府有咩方法可以保障到市民,無嘅話,我覺得無野好對話。」
警權過大,警隊包庇下屬呢d我覺得可以講,睇政府點回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞