是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
一定要去
我想直接叫你唔好出席依味懶係對話但實質遊你花園既對話會, 做直播既你自己諗風險, 但錄音就一定要做
好主意
2個鐘,但有150人,你肯定你有機會講野
高官問責制之下 你會開除邊個現任政府官員
高官問責制是否名存實亡?
你上次與習近平交流係幾時?
明日大嶼 你會唔會響你任期再推出?
小心自爆
cls
好怕未開始問已經被消失
要小心
應該要過金屬探測器
對話之前 圍佢
仲傾到?
都係個啲問題
警黑
點解唔公開對話
要求佢連任
問佢點解唔仿效中共六四清場
唔洗預佢直接回應你
9成係 1.隔幾位發言者中間 發言 只挑支持佢既 自問自答 講歪理
2.一係完結先答

我覺得你一係就講D道理點解大家咁嬲 例如721 告得幾個 或者講
一群律政司檢控人員發公開信 指出律政司在沒有充份證據下堅持檢控
等D淺黃 淺藍知道下

一係再和平D既學田北辰
他預料,特首林鄭月娥於「社區對話」不會回應任何訴求,但他認為若參與者不鬧事,所有人集中提出成立獨立調查委員會這一訴求,就可看政府如何回應。
https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190924/s00001/1569291393330/%E3%80%90%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B%E3%80%91%E7%94%B0%E5%8C%97%E8%BE%B0%E7%B1%B2%E3%80%8C%E7%A4%BE%E5%8D%80%E5%B0%8D%E8%A9%B1%E3%80%8D%E5%8F%83%E8%88%87%E8%80%85%E5%85%A8%E6%8F%90%E7%8D%A8%E7%AB%8B%E8%AA%BF%E6%9F%A5-%E7%A8%B1%E4%BF%AE%E8%A3%9C%E6%92%95%E8%A3%82%E5%94%AF%E4%B8%80%E6%96%B9%E6%B3%95
小學中學大學我都好鍾意搶答
對哂身份証
有咩唔岩心水
個紀錄即刻直送公安.....

問佢作為特區首長,點解容許警員違反警例唔出示委任證及警員編號,係咪表示以後所有公務員都無需跟從規矩工作?
請問場地守則係咩??
寫定信話唔會自殺
正確
用黃毓民style屌柒佢
你放心
佢唔會去得到個對話會
俾你問到先算啦
迫佢直接承認中國公安和武警已混入香港,香港已經沒有一國兩制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞