是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
咁睇唔開去送中呀
簽定不自殺通知書啦
拎支咪第一件事,記得先讀個不自殺聲明先
去乜撚野
你去坐架炸,你以為有你份咩
問咩都好 簽定自己無病無痛果個聲明先 佢秋後搞你都無得賴
去來仲咩?佢又唔會答你啲咩。去比佢竹兜口兜面譴責?
博唔到
其實問係冇咩用,同訴求有關晚基本上都係錄音機

咁不如直接用時間去屌鳩佢
例如,對話唔係你問我答,亦都唔係被你用黎呃香港市民話有共識,有唔少人接受之類
亦都可能屌鳩佢唔肯接受唔大訴求,哩個假對話根本冇撚用,唔好再係到做戲

最後真係要問既話,就問佢一句你今日含左雜種條揀未

Btw,我唔知係私人定公開
私人既話就諗辦法錄音,唔得都諗計盡量mark低,唔好俾佢事後講大話
問佢
1)警方用私刑證據確鑿作為行政長官點解可以坐視不理?(唔好同我狡辯佢哋使用適當武力或者只不過喺度”kick yellow object”) 係唔係你指示佢哋咁做㗎,用過度武力經非法律途徑懲罰反對你嘅人?如果唔係,呢班警察係唔係應該要接受處分甚至革職?

2)中央俾咗幾多利益你可以令你摒棄良心出賣香港人?令好多無辜嘅市民受到傷害甚至死亡。你有冇覺得對唔住佢哋啊?(如果你答冇咁我就可以肯定你係毫冇良心所以不配做我哋嘅行政長官)

3)你唔係我選嘅行政長官,加上好多香港人都好憎你,覺得你處事不妥、說話不經大腦思考,已達「不能接受」嘅地步,沒有足夠能力勝任行政長官呢個職位,點解你仲咁厚面皮可以坐係呢個位度又咩有建設性嘅嘢都唔做?
問佢幾時死
調轉嚟玩啦屌
去鴨記問下啦
錄音真係好重要
個位有無得炒?
會報果啲都on9
真正向恐怖分子談判
問佢831死左幾多個
讓咩步?
屌柒佢 毓民嗰款屌
你去問野即割

你最好入去舉紙嗌口號掉野
問下佢 3個月先回應一個訴求 如果佢早d聽民意6月就撤回 香港仲會唔會而家咁樣 自己有冇諗過負責
去我一定會去,大家唔使勸我,我亦都會盡量爭取發言機會。講多一次,我係認真問大家意見嘅。

另外我都想知道有冇一個網站可以比我一次過溫習返晒呢三個幾月發生嘅事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞