是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
我都準備緊點樣屌佢
幾時同成班高官黑警一齊死?
612 721 811 831 新屋嶺
1. 聽到好多警察要打死啲曱甴,好認同依樣嘢,認為咁先可以止暴制亂,希望林鄭能勇敢表態支持依啲警察寧枉莫縱,打死曱甴
2. 一定要勇敢表態反對成立獨立調查委員會,令警察可以無後顧之憂鎮壓暴亂。
3. 希望可以承諾將警察宿舍移至大灣區,子女就讀大灣區學校,保障警隊家屬安全
要去就去玩膠啦
問乜鳩佢都唔會答架啦
仲有,作為教徒只有上帝先係master。不可侍奉神又侍奉惡魔
普通話好無 ? 用普通話問問題
竟然冇人提
特首 你知唔知成個反送中運動總共有幾多人犧牲左自己生命?
特首 你有冇關心過佢地屋企人?
特首 你有冇對死去義士嘅屋企人提供仼何援助?
強調特首嘅作用就好似對住黑警講不畏懼、不徇私咁,就睇下佢答啲乜
順帶一提777pr好大機會係到收集問題幫柒婆接招
聽聞聶德權、陳肇始等都會出席,插埋佢地,叫佢地總辭

問佢地七一晚做緊乜撚嘢?唔好扮愛港啦,陳肇始個仆街,護士仔想統領香港醫學界,個八婆七一晚香港個個心撃立法會,佢仲出fb post 貼去回歸洒會D相,比人屌完先刪 post, 証據如下。叫呢班賣港聯盟去死啦

抽到先可以發言
即係要寫問題紙
即係會預先過濾
少一張黃就多一張藍

佢係咪都攪對話
媒體係咪都會報導
個個都話唔去
星期五頭版就係話民間對話大部分民意支持政府
係咪咁樣大家就最開心?
個人認為要做假膠 問佢幾時殺晒啲示威者 幾時先完全變成中國既一個城市
有心理準備坐監未
唔係林病 係問你
比得你出席又點,問野果啲應該都係霞姨安排架啦,抽中你去湊人數咋
不過準備定去屌柒佢都岩既
除左玩膠我都諗唔到你有咩好做
係唔係有LIVE?
我鍾意第一條
痴線
意見要極左
問佢肯戒嚴未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞