是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
你講嘅野做到你想要效果啦
就係lihkg 班人好多都認同城邦論
其實唔使否認喎
你份講詞刻意咁寫, 就係想比一堆人覺得咩原來城邦真係有市場
成班傻鳩係度信呢條友
講野想代表連登
但係屌你老母連登核心價值係
五大訴求 缺一不可啊
抗爭成本提高,係要諗下其他抗爭方式,唔係叫人信個政府,信個監警會。

監警會係本質上已經無傳召能力、無判決能力,淨係交個報告有咩用?你叫人去報監警會,同班狗有咩分別?

認真,如果你係為場運動好,建議你唔好再公開咁樣講。
呢條友真係好唔掂...
監警會OK 都講得出呢D 弱智野
民調都講緊接近50%人比0分警隊同政府
你仲要信佢地個套
真係好撚弱智. 仲要當面推介人用連登, 想點啊.
巴打錄個甜故我打j ok?
死熱狗on撚9
點解呢排連登咁多分化?
連登仔唔撚係有條友提一下連登就棒人上神台啊麻
留言下佢發言講緊D 咩廢話先啦
如果仲係咁弱智, 點繼續同政府鬥啊
巴打又打去now
屌下又分化咩
而家人地話監警會OK 啊
唔屌唔鬆化啦呢D
咁躁不如對返敵人燥。
佢緊係咁樣SELL 你地班友先會棒
唔通一走上去就話其實我就想騎劫連登既
所以特登開定個POST 先
上到台喇WOR, 我提一提連登
D人咪即刻打晒飛機囉
唔通咁樣同你講咩
尋日好多都好認為監警會係廢
講真,林鄭連行政命令都唔敢落要警察show返編號
真正比鏡頭影到都追究唔到
講真, 尋日我想林鄭承諾返加強保障返市民
但佢都唔敢回應, 對話 對閪咩
總之五大訴求,缺一不可!
被大台化
仲要被代表
仲要話監警會OK
你咁樣都唔燥
你對唔對得住比人拉比人打個D 手足啊屌
佢話閉門都ok
稻草人?
唔好再分化可以嗎?除非你係鬼!
唉, 屌你老母P牌分身ACCOUNT 收皮啦
人地都未屌你, 你就屌人係鬼
分化唔係咁用架, 屌下都唔得, 仲要屌D 屌人個D 先係真正分化
咪撚7 啦你
你先提連登,又話係連登開po
咁樣客觀效果係騎劫成個連登
咁都叫推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞