是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
pull
今朝聽左881,夜晚再重温多次先屌你。

樓主請尊重自己,以個人身份李先生發言,你發言既內容同連登無關。

連登係一個公眾平台,唔係你既私人舞台。
Pull
光復香港
屌你老母正垃圾!!
扮代表連登!!!
不推文回覆
中出林鄭月娥啦 屌你老母
pull
how about 推翻中共?
香港人如果係要過好日子 就唔會進行依三個月抗爭啦
努力喺依三個月搵國難財仲好 做乜要拎前程嚟教飛?
我地要有嘅係免於被共匪操控嘅生活
我地要嘅係爭取民主自由 而唔係乞求
你明白重點了,中共≠港共,絕大部份香港人到而家都嗌錯口號,冇對準政權
呢句真
心態要調整
求幫推 或多或少有幫助
[反省]我發現好多人都搵唔到方向及定位 入嚟啦
https://lih.kg/1599090
免費幫政府做戲
真係有義氣
撻咩朵呀
真正既連登/高登仔點會話自己有上連登/高登呀
只可以講連登仔唔係咁易扮,連登仔唔會聽到有人講怕黑衣人拍手,唔會同777高官扼手,唔會接受監狗會

呢個對話會好多人都可以代表連登意見,亦都有其他人提過上連登,有冇人屌過佢地?

偏偏你既意見最唔連登,結果你騎劫成個連登

就算唔理你講左咩,你開個post 叫人出招俾意見,到最後話比人聽你冇諗住用連登仔意見,已經知你個人極有心機,只係想通過呢個post 騎劫連登

請你唔好再將連登掛係嘴邊
林鄭係想分化我地,其實巴打出來講野要冒好大風險,反正林鄭係好無恥,人地建議佢睇連登,佢就當意見接受咁!感謝咁多位出席對話會代表大家出聲既人!
Pull
幫人上子彈打自己人
而家人地話收到連登仔意見
你政治智慧低定特登啊?
你自爆個刻已經將自己同連登掛勾左啦
成個連登俾你同柒婆騎劫左
你仲話要參加下次對話?仲想俾位人入,造文章?
天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞