是咁的,我被抽中出席林鄭月娥個對話會

4490 回覆
6465 Like 157 Dislike
如果反送中風波需要有人負全責,呢個人係邊個?要點懲罰呢個人先可以平息全香港市民嘅怒氣同仇恨?
問佢會唔會就721 831事件 停職/處分涉事黑警同埋成立獨立調查委員會
佢9答既話 其實無野可以再傾
佢唔係無回應過五大訴求嘅 就住佢回應去問?
例如以前都有特赦例子 係咪都違反法治
係呀, 唔熟習下書先呀
一陣問返轉頭 er er er 又話我地唔識盲反
寫定平安紙 諗定係監獄進修咩課程
有家人需要照顧既就講低俾律師知 託佢通知我地啦巴絲
咪係 都唔明點解要跟佢哥套黎玩
我都中咗
癲佬丁蟹mode,一嘢插佢話"你叫黑社會打後生做得好,而家要送所有香港公安上大灣區共享榮耀,仲唔送點對得住班香港公安,支持同土共睇齊,所有領導同香港公安人工福利要同大陸一樣"
直播危險 150人困獸鬥
一出黎就up錄音好d
不忍直視
唔去最好!之後繼續上街
對話根本冇用,大家都知點先收手,對話黎做乜
對乜撚話呀
即時停150隻蟈
七生報國
聽我講
問4條問題就得
順住訴求次序
錄音機就講句屌你老母
起身走
祝佢早日落地獄
我覺得最有效果係
所有人重複講
「五大訴求 缺一不可」
就好似佢重複佢啲廢話咁
所有每一個講嘢嘅人都係重複呢一句
問佢度好點做樣做埋剩下4項訴求未
洗唔洗大家用你管治角度俾意見你

各方俾左咁多可行措拖你
包括特赦,唔全部赦都有條件赦(如扶人都告暴動)
點解樣樣都一刀切落閘
到底有咩執行上嘅困難,可否向公眾解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞