[校園]《再見了,還會再見嗎?》(4)

873 回覆
12 Like 4 Dislike
11sir個鹹濕佬
屌 好多女呀
十一蛇肯定有樓豬咁靚仔
咁多女 你玩哂啦
車仔你對唔對得住小雲
真係唔要得
ff故嚟㗎咋
冇女
都冇同小雲一齊過
正常男仔都會想同佢做朋友啦……

Lily喺呢個時候拎轉頭,見到我望住佢對腳。

我隨即抬返高個頭。

「咸濕仔,望緊咩嘢啊? 話聲我知,等我都一齊望下嘛」

Lily講完之後戚起一邊嘴唇奸笑。

我呢一刻同個犯人冇乜分別。

已經乜都俾人睇穿晒,知道自己做錯咗又冇得抵賴,又冇得唔認錯。

可以做嘅就只係等Lily對我嘅判刑。

「又要偷望又要唔出聲,坐低啦」

Lily拍一拍鋼琴櫈示意我坐喺上面。

我坐低後,Lily都坐咗喺我隔離。

佢捉起咗我隻左手問,

「望咗咁耐,想唔想摸下呀?」

Lily一邊講一邊繼續奸笑。

我唔知道應該點回應Lily好。

問心嗰句,邊有男仔望到白滑靚腳會唔想摸……

但我內心就不斷受到良心嘅責備,知道唔應該做出呢啲事。

「Errr…… 唔好啦…… 咁樣好似唔係幾好喎……」我口窒窒咁回應Lily。

「真係?我俾多次機會你喇」Lily捉住我隻手放咗上佢右邊大脾。

我即刻臉都紅埋,然後縮返開隻手。

呢個女仔係咪傻架,咁隨便俾人摸佢大脾嘅。

「唉,唔玩你喇,又會咁純情嘅。俾著其他仔嘅話,一早就已經掃下同揸下我大脾啦。送到埋口都唔識食,下次唔好咁蠢喇」Lily一邊講一邊拎頭。

你都唔知我內心交戰咗幾耐,先成功控制住自己唔好色心起。

「不過都證明我冇睇錯你,果然係正人君子,如果唔係我點敢帶你上嚟。如果我對嗰個Parco做返同一樣嘅嘢,佢肯定已經對我唔知點啦,我仲唔渣都冇得淨」

「原來係想試我同玩我……」我細細聲自言自語。

Lily企咗起身再遞咗2份譜俾我,然後就唔知行咗去邊。

「喂,咁易唔開心㗎咩。練咗嘢先啦,最多我請你食飯補數」

我冇應佢。

我唔係因為嬲所以唔應佢,而係真係想快啲練好,再快啲返屋企休息。

過咗15分鐘,門口突然有鎖鑰聲。

唔通係Lily爸爸媽媽返嚟?

如果俾Lily屋企人見到我同佢個女孤男寡女共處一身,會唔會即刻融咗我㗎……
十一蛇係咪病死咗 仲未入嚟嘅
樓豬係咪返工FF到傻咗
癡撚線劇情
應該學咗大仆街啲衰嘢
落完甜衰完11 cut走佢
真係頂
咪屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞