[校園]《再見了,還會再見嗎?》(4)

873 回覆
12 Like 4 Dislike
犬仔
佢呢家有冇拍緊拖?
第52章 – 盈

「係呢,你哋介唔介意我印多張釘喺嗰邊塊板?」攝影師右手指住旁邊嘅一塊展示板。

「我冇咩所謂,你呢?」阿盈問返我。

「我都ok嘅……」

「真係太好喇,我又可以show多一張靚相俾人睇!!」

條友果然係超級古怪,又讚自己啲相靚。

「咁我哋走先喇,多謝你啊〜」阿盈對個攝影師講。

跟住我同阿盈又沿海旁繼續行,直到碼頭鐘樓停低咗。

「不如我自己返去啦,你可以早啲返屋企休息嘛……」我對阿盈講。

「你唔想我陪你行咩?」阿盈扁起嘴。

好可愛……

「唔係…… 有女仔陪我行我點會唔開心……」

仲要繞住我隻手行。

「乜你同我一齊行得呢樣……」阿盈欲言又止,講到一半又耷低咗頭。

我係咪應該主動啲對阿盈講我對佢嘅感受呢?

可能你哋作為旁觀者,會覺得我對阿盈其實冇咩感覺,但其實身體真係好諴實。

上一次阿盈喺海洋公園叫我扮佢男朋友嘅時候,我隻手都只係伸到佢另一邊手臂,然後再攬住佢。

但係今日6點幾嗰陣,當阿盈挨落我膊頭嘅時候,我係主動攬住佢條腰。

你哋唔好誤會呀,唔係我咸濕仔趁佢瞓咗偷摸佢啊。

更何況今次我都唔係第一次攬阿盈條腰。

話說你哋都知我平日會落細房温書㗎啦,阿盈佢就成日都會入嚟探我,話想睇下我温書温成點。

但實際上呢,佢就係入嚟借我膊頭瞓覺。

咁我哋係點樣開始我哋呢個sleeping partner關係㗎呢??

又到咗講故事嘅時候喇〜

呢件事呢,就發生喺放假前嘅某個星期六。
世上邊有咁多如果
接近弱智
有經驗?
好懷念
過去嘅事
sleeping 啪ner
Sleeping partner 簡稱SP
車仔 收兵好唔好玩
所以小雲就少咗陪車仔溫書
禾雲集氣區
快啲畀個膠袋人啦
姼車
諗太多
唔好諗錯嘢
收兵係咁樣㗎咩
咁大家都會因為同某啲人熟,而冷落咗一啲原本熟悉嘅人嘅
好快會有
唔一齊嘅話 幾多friend都冇用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞