(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
以前讀保良局小學都玩過
俾人生教練質我地去食草
扮到好撚感動個野真係依加諗返起都想作嘔

巴打邊間小學
我記得個陣我小學係第一批白老鼠
以前讀保良局小學都玩過
俾人生教練質我地去食草

巴打邊間小學

我好似第二批
個陣仲要好撚期待
點知
件gorilla 姐姐都係on9

呢個真心on9 仲狼死過啲呀sir

食撚屎啦佢
佢用口中嘅烏龍茶噴鳩我地 仲要大叫好爽
迫我地赤腳跑步
有人有食物敏感 都迫個同學食嗰啲垃圾食物
唔喊會迫你喊
屌哂佢地啲老母
F1試過去衣d類似嘅camp(但唔係保良局,不過流程相同),然後我試過俾個camp裡面條友打我塊面(當然唔係大大力打落黎,但係你可以feel到被人挑釁加唔尊重你),如果我果陣有宜家嘅力量,打我果條友佢實行唔出個camp,我唔摔到佢下半生殘廢,我跟佢姓
利申:squat 1rm 180kg
其實一早有研究做曬話呢D咩人生訓練根本就冇乜用
何必咁樣浪費金錢時間

姓梁既仆街

睇下條撚屌幾柒

持刀糾纏

推到上蘋果啦 仲有英華班教畜

一單還一單,好似得幾個老師想搞
以前讀保良局小學都玩過
俾人生教練質我地去食草

巴打邊間小學

我好似第二批
個陣仲要好撚期待
點知

個陣可能見我地小學生冇咁仆街
早知個陣d feedback 寫衰d

食撚屎啦佢
迫我地赤腳跑步
唔喊會迫你喊
屌哂佢地啲老母

當時我果班全班得一個人喊
全班望住佢
心諗:你做乜9
我記得果年有同學因為用錯方法上岸比人拉落水撳住個頭浸係水入面
我記得果年有同學因為用錯方法上岸比人拉落水撳住個頭浸係水入面

d水好污糟,我個friend因為塊面掂到d水搞到塊面依家一點點,到依家成年都咁
最on9係玩夜行 嚇鳩我地座山死過人 又有鬼又剩 戴着尋日條底褲可以驅邪 玩完之後話岩岩嚇下你地 係想我地團結 合作 真係癡撚線

呢個真係癡撚線加on9

玩過幾次 收曬全身既野 去夜行山
比支螢光棒你照明
屌你老母我仲抽中紅色螢光棒 用定唔撚用好呀
全程望住地下行 鳩都縮埋

第二次 長洲神風洞?? 咩都唔比帶 的你入去
要係第二個洞出黎 伸手不見五指
仲有挖頭路

印象最深刻就依兩次
啲女仔玩到喊曬口
Gloria姐姐 [/quote]

佢全家仆街含撚死啦
當年佢含撚住啲烏龍茶一野噴落我地班度
迫我地班嗌好爽
爽你老母咩
罰我地鴨仔跳 跪地行
乜撚懺悔嘅時候迫你喊
有同學有食物敏感 食唔到嗰啲野
迫佢食
有同學食到嘔 照迫佢食
有冇人權呀屌
條仆街仲叫我地抬起佢經過啲欄
唔撚準整傷佢
我嗰陣好撚想大大力扔佢落地
諗起佢啲死人樣就想嘔
但我地有學校老師好撚buy個camp
職都辭撚埋去做嗰度啲教練
X嶺嘅航空團camp又係on撚9
迫3個啱啱識相識嘅女仔係3分鍾內用一個花灑沖涼洗頭
計住時 一夠鍾就開你門
屌你老母
人生第一次覺得咁屈辱
佢地班所謂captain 就慢慢沖
我屌你呀
明顯玩9班新人
跟住佢會扔我地啲袋 話執得唔齊整
凌晨4點叫我地起身玩拼圖
學埋哂啲媚上壓下嘅野
大蝦細就得
粉X航空團快撚啲執柒咗佢啦屌你老母[/quote]
Kenny 話緊你啊 死仆街 係到扮大佬
玩恐嚇
笑撚死人
我好驚啊媽咪Kenny sir話唔比我訓教教豬啊

KENNY SIR

我當年都係跟佢 唔記得佢個名都被佢罰 我話你明星咩 鬼識你
推到個營仆街

食撚屎啦佢
迫我地赤腳跑步
唔喊會迫你喊
屌哂佢地啲老母

Gorilla係咪肥架 唔講都唔記得

食撚屎 佢成個男人咁 當年我叫錯佢做呀Sir 點知被佢罰

食撚屎啦佢
迫我地赤腳跑步
唔喊會迫你喊
屌哂佢地啲老母

瘦撚到仆街
屌佢老母

食撚屎啦佢
迫我地赤腳跑步
唔喊會迫你喊
屌哂佢地啲老母

食撚屎 佢成個男人咁 當年我叫錯佢做呀Sir 點知被佢罰

把聲又好撚難聽
叫佢做姐姐wo
屌佢老母
仲有其實啲學校強制學生參加都好仆街
成份通告都冇不同意呢個選項
推呢d垃圾camp上報啦
垃圾camp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞