(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
教畜死全家
我入到去當係做場戲算
做到佢想要嘅反應
出返黎又係一條好漢

係時候清算班亂用心理技巧的撚樣
聽有人講過呢啲垃圾camp似足果啲正撚樣邪教訓練

唔係似 係直頭係
用嚴厲同高高在上既態度 打擊你自尊心
用教師壓力逼你跟住佢地做(一般邪教用群體壓力) 疲勞轟炸令到你攰到諗唔到野
再逼你懺悔 灌輸佢地想既價值觀
垃圾camp啦
屌 以前參加 無啦啦叫我地除曬鞋跑石地
有啲同學頂唔順 隻腳流曬血 第二日都係要出camp睇醫生
聽有人講過呢啲垃圾camp似足果啲正撚樣邪教訓練

唔係似 係直頭係
用嚴厲同高高在上既態度 打擊你自尊心
用教師壓力逼你跟住佢地做(一般邪教用群體壓力) 疲勞轟炸令到你攰到諗唔到野
再逼你懺悔 灌輸佢地想既價值觀

心理薄弱的學生係真係會有機會受到傷害
依啲camp真係邪教黎
又係咁體罰 係咁話你係廢柴
轉個頭又迫你喊同老師真情剖白 又迫你跳舞放鬆
都痴撚線
push
小學個陣讀保良局學校去過
真心個camp比細路去訓練下自理能力就ok嘅
比中學生去真係on9,要訓練到你0自由思考能力,踐踏你嘅尊嚴,淨係識聽個班仆街指示
有無多啲老師既背景,如果唔係好難再進一步去搞大件事,訓練營既垃圾教官身份都有需要知道

聽講老師都係英華嘅 有訓導林少娟老師,副校長麥德祥,校長鄭鈞傑
保良局嗰邊就係梁sir 唔清楚全名

梁永樂
有無多啲老師既背景,如果唔係好難再進一步去搞大件事,訓練營既垃圾教官身份都有需要知道

聽講老師都係英華嘅 有訓導林少娟老師,副校長麥德祥,校長鄭鈞傑

梁永樂

仲有個總監盧錦昌 推到條撚屌仆街

梁永樂

校長就擺上枱嘅啫,暴力梁sir就一定有關

教畜
大學o camp都係咁上下

姓梁既仆街
件gorilla 姐姐都係on9

呢件八婆

我果年係佢
呢啲真係好戇鳩

試過識人係海童軍
串返條友操錯
之後唔敢凶人
On9啦人地籃球隊係心甘情願比朱sir教
仲要贏埋精英賽
你保良局阿sir算乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞