(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
lm
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
洪sir= barry_hung 洪sir老婆=candytwk
范sir= fan_803
維維姐姐=elvawan1202 佢條仔= _nemo_24
仲有四條撚樣唔叫知咩
Benedict0909
Kitkityingggg_
Kuyin3
Stjai

有冇Gloria 柒頭嗰個
想去屌9佢

已經唔記得左自己跟邊個

禍不及親人 禍不及朋友。

咁我地一個做錯又點解要累全家

曲線要講明

佢地撚樣班ig
火sir=fireng
洪sir= barry_hung 洪sir老婆=candytwk
維維姐姐=elvawan1202 佢條仔= _nemo_24
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

求gorilla ig
不過印象中范sir 同維維都係比較好果d 係gorilla on9 姐
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

有冇Gloria 柒頭嗰個
想去屌9佢

已經唔記得左自己跟邊個

禍不及親人 禍不及朋友。

屌見到follow嗰啲以前同學都係熱血撚 IG成打千字文個種

嗰啲叫虛偽撚
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

求gorilla ig
不過印象中范sir 同維維都係比較好果d 係gorilla on9 姐

我都求佢ig
想去屌9佢
我憎撚死佢 屌佢老母
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

求gorilla ig

想問下大佬b係咪死撚左
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

求gorilla ig

想問下大佬b係咪死撚左

大佬sir 死撚咗
其實個營真係好撚弱智
又要跪老師又要扮撚晒感動又剩
返到學校咪又係功課照欠上堂照瞓
利申 去過兩次 一次係死左嗰個教練 第二次係呀濕鳩歌利亞 好撚想個營收皮
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

求gorilla ig

想問下大佬b係咪死撚左

大佬sir 行動不便果個上年定前年死左
佢地撚樣班ig
火sir=fireng
仲有四條撚樣唔叫知咩
Kuyin3
Stjai

求gorilla ig

想問下大佬b係咪死撚左

大佬sir 死撚咗

抵撚死呀
參加過不下三次,雖然手段有少少極端,但其實堅係令參加者體驗到好多正常生活好難體會到嘅正面價值觀:團結,拼勁,捨己為人,堅忍不拔...etc. 起香港我未參加過第二個 camp 好似佢地咁有效。

不過我都認同唔係個個人都接受到個種訓練模式,但係我覺得每個人都至少能夠參加一次。因為適唔適合,其實都係要試過先知。

你真係好撚可憐

又唔係咁講既 呢啲camp又真係幾有教化既功能不過通常呢種camp太脫離現實 係camp入面成個烏托邦咁 但出到黎又係另一回事

烏托邦?
你有冇參加過?

其實應該咁講 烏托邦既呢個畫面只係會係完camp果時 大家都好似學左好多野呀 好唔捨得 又話個camp改變左大家好多既時候 當然有一部份人免疫啦

正常生活好難體會到,真係打手或者弱智先講得出口 參加下d正常運動比賽同義工團體已經得啦 呢啲都係好正常嘅生活

睇你個款就好受落喇,呢d其實同邪教傳銷洗腦手法一撚樣

唔撚係我淨係想講既係 你玩完果下可能覺得自己學左好多野好大感受 不過之後咪又係打回原形
如有任何Gorilla 柒頭嘅消息 麻煩係呢個po度留言 唔該哂咁多位巴絲
推撚爆佢 利申中學mk 幾個搞事 吹我地唔漲
年少輕狂
玩過2次 跟過Kenny 同梁sir
我覺得幾好玩呀 可以抽下囡囡水
柒頭教練講野當佢鳩up ,你合作時佢合作,大家交戲姐

我果陣大概都係咁
我份人好鐘意搵啲野熱血下
貌似好投入咁,其實冇反醒過
喊都冇喊過
土口埋 幫[size=竹起5]你[/size=5]體月女女女但也
我去做個屆應該係最早
但我地個成效就好低
200幾人去, 10幾個比洗腦
過多星期已經冇人理

不過個時做野已經好過份
幾度噴你凍水
用口咬草等等

巴打我會唔會識你
因為我果form好似係最早去果批
2006年10月
返左黎3日就打回原型

然後望住d師弟妹一車車俾人送入去...
個陣去見到啲男仔俾人剃頭好慘
憑咩咁做
諗起啲突然熱血嘅同學都覺得好嘔心
老老實實
跟本就係一班自己覺得自己就係一個完美人版嘅撚屌
對住一班細路同佢地講要點點點亂鳩咁屌人又話人垃圾
講嘅廢撚話用下個腦諗下都知係傻屌先講得出

最撚記得就係個臭八婆GLORIA話咩佢自己讀唔成書一出黎就做野做到家下
冇錯呀,你呢件人間渣滓比多本書你睇都覺得你侮辱左學識呢樣野
好意思做乜撚野導師仲以為自己好撚叻,用喉嚨鳩嗌鳩屌人講廢撚話有邊個唔識
書都讀唔多本同人講人生大道理
完全係可笑

就睇下你班撚樣幾時比天收
試過做錯野 被迫頭戴住雪糕筒 好采附近無人
仲有夜晚個時成級幾班人 一邊播歌 一邊排隊輪流向班主任跪住認錯

呢個好似係必備節目

其實正常既老師都覺得呢個環節係癡撚線

咁搞法其實班主任都有錯
叫老師跪班濕鳩教練磕頭認錯
對唔住啊我教唔好佢地

當年成班跪喺舊石頭上面同班主任認錯
又曬又黎m DLLM
濕鳩camp 玩過兩次
老老實實
跟本就係一班自己覺得自己就係一個完美人版嘅撚屌
對住一班細路同佢地講要點點點亂鳩咁屌人又話人垃圾
講嘅廢撚話用下個腦諗下都知係傻屌先講得出

最撚記得就係個臭八婆GLORIA話咩佢自己讀唔成書一出黎就做野做到家下
冇錯呀,你呢件人間渣滓比多本書你睇都覺得你侮辱左學識呢樣野
好意思做乜撚野導師仲以為自己好撚叻,用喉嚨鳩嗌鳩屌人講廢撚話有邊個唔識
書都讀唔多本同人講人生大道理
完全係可笑

就睇下你班撚樣幾時比天收

原來讀唔成書架?
仲以為佢有乜撚咁巴閉
仲記得呢個鳩營 一入營放低哂啲野係間房之後出去集合,跟佢做埋啲濕鳩步操都心知不妙,即刻話唔撚做要出camp,跟住即刻大鳩我話出camp當鳩我擴課記鳩我大過,仲話要一日計一個。我心諗睬你都戇鳩,即刻去返間房拎野走。

吖,屌佢老味原來一早鎖撚左門,叫佢班撚樣開又唔撚開,最後一腳踢撚爆左佢對門拎野走。班撚樣望撚住我o哂嘴,最後叫左兩個大粒教練梁sir同個咩盧sir同我傾計,傾撚到個梁sir喊撚哂口,最後發覺搞我唔掂叫我校長同我傾,個校長最後應承我話可以唔使跟佢地操但唔可以走,個四日我就睇住班傻集同學俾佢地撚化同洗腦。
sor1999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞