(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
上哂咁多間有join既中學校網 實有相
有人話想起底
依家仲差咩資料?

差gorilla 條友好小心

有冇ig,fb?

冇 前面有巴打講過同佢影上都唔俾po上fb

條友一早估到會發生呢啲事
上哂咁多間有join既中學校網 實有相

大合照
想當年中六轉去顏保0讀 orientation day 個日已經feel到唔對路 之後又搞個訓練營 打死都唔撚去 又要家長信 又要返學校罰抄 估唔到十幾年後仲誇張
有人話想起底
依家仲差咩資料?

有冇ig,fb?

最仆街就係佢 咩kenny sir 梁sir又係大仆街
我地目標係要未去既學生同家長了解入既經歷會對學生造成咩影響 逼學校取消
有人話想起底
依家仲差咩資料?

有冇ig,fb?

冇 前面有巴打講過同佢影相都唔俾pofb

之前就係佢睇我個班
有人話想起底
依家仲差咩資料?

有冇ig,fb?

絲打係咪好嬲 推到條仆街上報,然後跪低同你地講對唔住,被佢感受番
有人話想起底
依家仲差咩資料?

有冇ig,fb?

之前就係佢睇我個班

有冇相?
應該要比多d 家長知 等佢地向學校施壓
如果就算比你地起到曬班仆街底 都好易請過另一批 或者轉間公司名
有人話想起底
依家仲差咩資料?

有冇ig,fb?

絲打係咪好嬲 推到條仆街上報,然後跪低同你地講對唔住,被佢感受番

屌你迫我係溪澗企 係咁俾蚊咬 咬到成個夏天對腳都花囇
有人話想起底
依家仲差咩資料?

有冇ig,fb?

之前就係佢睇我個班

有冇相?

諗返起真係唔覺啲相有佢

有冇ig,fb?

之前就係佢睇我個班

有冇相?

諗返起真係唔覺啲相有佢

得大合照有佢 可能佢太仆街冇人想搵佢影
好彩小學果陣既領袖訓練營同畢業營都係正正常常
有得玩下繩網、射箭同團隊遊戲咁
估唔到PLK既營咁弱智

有冇ig,fb?

之前就係佢睇我個班

有冇相?

諗返起真係唔覺啲相有佢

個仆街識玩
估唔到PLK既營咁弱智

係咪同一班教練先?

有冇ig,fb?

之前就係佢睇我個班

有冇相?

諗返起真係唔覺啲相有佢

著手叫未去既學弟學妹交足戲 走個日集郵 要佢地一鑊熟
估唔到PLK既營咁弱智

係咪同一班教練先?

你睇下我最後一句打咩就知我唔係PLK轄下既學校讀
應該要post 去babycondom到

之前就係佢睇我個班

有冇相?

諗返起真係唔覺啲相有佢

太遲了 每年十一月入camp。睇怕都過唔到11月喇
估唔到PLK既營咁弱智

你就好 我中學唔係plk都要去 反而小學讀plk唔洗去
估唔到PLK既營咁弱智

係咪同一班教練先?

你睇下我最後一句打咩就知我唔係PLK轄下既學校讀

依個camp好似唔係plk學校獨有

有冇ig,fb?

之前就係佢睇我個班

有冇相?

諗返起真係唔覺啲相有佢

2部手機
宜家一定要俾多啲家長同其他人知,我諗應該唔止咁少受害人。希望參加過既學生可以講返自己既經歷,話俾所有人聽個營既成效。我希望大家可以打出來,等下一化,未來既師弟師妹唔需要經歷唔人道既教育方式。因為我冇參加過所以唔知確實既情況,但係我相信唔會有咁多人講大話。希望收左呢個垃圾camp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞