(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
我個間都有類似camp
唔記得當年係咪保良局

記得當年互揸同學jer
兩條友被捉出黎鬧 兼罰跑 勁多人睇住

仲有被發現唔準時訓覺。要起身做完青蛙跳先訓
Kenny 話緊你啊 死仆街 係到扮大佬
玩恐嚇
笑撚死人
我好驚啊媽咪Kenny sir話唔比我訓教教豬啊

我個件都叫kenny sir
Kenny 話緊你啊 死仆街 係到扮大佬
玩恐嚇
笑撚死人
我好驚啊媽咪Kenny sir話唔比我訓教教豬啊

我個件都叫kenny sir

同一個Camp
有冇巴絲講下夜晚特備節目國民教育
之頭早受肉體折磨 夜晚受心理折磨
請個八婆黎講經 洗人腦
悶到仆街 一有人黑眼訓條傻鳩kenny就係到吠
中學係保良局學校,年年中四都一定去,日日喪播陳奕信首陀飛輪洗腦,去完啲女同學個撚個都一定當啲呀sir同姐姐係明星,再生父母咁崇拜
中學係保良局學校,年年中四都一定去,日日喪播陳奕信首陀飛輪洗腦,去完啲女同學個撚個都一定當啲呀sir同姐姐係明星,再生父母咁崇拜

當年一去完個camp成班同學變晒勁熱血
我心諗做乜鳩
利申plk中學

比人虐待完仲要同佢講多謝你虐待我
呢單野有幾大鑊就要爆幾大鑊
要令到保良局停左呢個垃圾洗腦camp佢

比人虐待完仲要同佢講多謝你虐待我

啲同學仲會送哂禮物俾佢地,真心痴撚線
痴撚線

我心諗做乜鳩
利申plk中學

雖然班同學熱血過後一個月又打回原型
但係佢地熱血果陣真係勁嘔心
係d 19先覺得呢d 營對自己有人生好大作用

我笑而不語
我都去過兩次 係入面慘過食屎
佢地開宗明義係軍事訓練營咁洗你腦

利申 小學去過

我心諗做乜鳩
利申plk中學

雖然班同學熱血過後一個月又打回原型
但係佢地熱血果陣真係勁嘔心

之後中五中六定期都會見到佢地,目的係睇下我地嘅熱血有冇減退,但其實咪又係俾佢地屌
推上報
推推推
有同學比教練含水噴落佢到
冇記錯係個on9 Kenny
試過做錯野 被迫頭戴住雪糕筒 好采附近無人
仲有夜晚個時成級幾班人 一邊播歌 一邊排隊輪流向班主任跪住認錯
有同學比教練含水噴落佢到
冇記錯係個on9 Kenny

試過做錯野 被迫頭戴住雪糕筒 好采附近無人
仲有夜晚個時成級幾班人 一邊播歌 一邊排隊輪流向班主任跪住認錯

呢個好似係必備節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞