(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
屌佢地老母呀
第1日 比條地操完 點幾先比返房 要我地兩點要沖好涼熄曬燈
但係間房有十幾條友 每人沖涼5分鐘都唔撚夠
一入黎 見我地未搞好 唔撚記得邊條撚樣要我做掌上壓 跟住成隻腳放係我個頭 大大力壓落去 要我做掌上壓!!!
我以前小學都迫我參加過,要學生痞低行斜路,得十幾分鐘食飯同強制幫老師揼骨,仲要做好多侮辱性嘅嘢。
我喊到頂唔順要退出,啲老師完左仲要比面色我睇鄙視我,搞到我睇左幾年輔導 屌佢老母
我係隔離post打過,係度貼多次

呢個濕鳩Camp個劇情例牌一定係咁撚樣
Day1:個陷家產教練扮惡,搞到你會驚
Day1晚+Day2:開始同你扮fd,等你信任佢
Day3:搵野打擊你全班,屈鳩你失敗,屌足你成晚
Day4:出camp日,又變番happy ending,跟住你會覺得自己成長左

屌佢老母臭閪,當年day2食晚飯個陣有同學生日,全班一齊唱生日歌慶祝,跟住班仆街教練送甜品慶祝

去到day3,黃昏個陣要全級要係指定時間內爬完咩濕鳩高牆,跟住有個fd整傷條腰爬唔到就係後面幫手計時,然後個班陷家產教練都未夠鐘就話我地失敗,我個fd係後面大大聲話未夠鐘,但佢地唔撚理
跟住就繼續劇情屌鳩全級,然後要全部人同老師道歉
(題外話:呢個濕鳩校長本身係個見高拜見低踩既撚樣黎,見到學生dse考得到入神科就搭哂膊頭扮fd,入唔到u/神科既人就黑面或者扮唔識,個陣入唔u個校長完全當冇呢個學生存在,我都唔撚明點解要多謝呢條柒頭)

之後去到食晚飯時間,隔離班又有人生日,d人又唱生日歌
跟住班仆街教練話d人冇反省到,食完飯要去到搵校長道歉
跟住要我地班同隔離班一齊跪住爛石屎地同校長道歉,痛撚到仆街

去到last day,班柒頭叫我地全級男同學自願去剷光頭以表示改過既決心
跟住我自己個班就彩佢都on9冇人理,但結果都有大半級男仔剷光頭
一句到尾呢個camp係痴撚線

搞呢壇野出黎既人同支持既教畜全部都應該要皇天擊殺落地獄
posh
posh

push
報警
gloria隻死狗乸 小學去果陣 玩玩下GMAE唔知仲乜踩親條尾係到扮嬲 西口西臉咁叫我地同啲死物講晚安 E.G.(係室內)風扇 枱櫈etc 之後照做啦 我果時心諗做乜撚 跟住眯埋左係一二邊 個場面係成班傻閪同啲枱啊櫈啊講晚安
玩到咁上下就叫番晒我地過黎 話我(gloria隻死狗乸)成個閪人棟左係到你班傻鳩都唔識同我講晚安
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
上到大學有d ocamp咪差唔多
原意係train下你尊師重道 團體精神個味野
人生如戲 咪當個幾日交下戲
起馬同同學老師之間既友誼會好左
點都有d用既

係咪去得太多福音營俾人撚化咗呀你

我明你可能岩岩去完定點仲好火滾
我地班fd初初都係咁
但出到黎做野之後發現讀書時期好多都係小事黎
仔細諗下個camp教你紀律性 團隊精神 尊師重道呢d 係咪真係咁無用
如果你覺得無用唔怪得上一代人屌新一代人唔生性
唔好諗到人地為左害你定心理變態
你可以屌班友收錢做事only 但老實講佢地又唔係害你 洗你腦買佢地d野
我會覺得佢地只係學軍訓行個套
Even 世界各地軍訓都實係咁
一開始高壓 屌7你冇用
教你紀律同團體精神
呢d野無乜地方可以學到
希望第日巴打大個左成熟d
利申:唔信教 無去過福音營

學紀律性 團隊精神一定要用咁既方法?
你都識講軍訓,家陣班中小學生係咪參軍啊

以前唔少香港學校的確要中學生參加軍訓(講緊中一二)
更唔好提其他國家仍然存在
舉例講南韓台灣仲要男人服兵役
成日話港獨建國
真係打仗革命你指望一堆軍訓都頂唔住
冇團結紀律既人保家衛國?
但何況呢個camp離軍訓仲輕鬆唔少
起馬唔洗你每日太陽下操幾個鐘
加上以我當時經驗
唔舒服既人唔係扮既實有得休息
而且我間學校係唔強制性參與
一班最少3-4個冇去
你問我個camp辛唔辛苦
我答你起馬每日比你訓教
大學班ocamp純玩但3日加埋比你訓唔夠5個鐘我覺得仲辛苦
其實e個營係邊個地方搞?
我嗰年好似有咩大佬sir kenny sir gloria

屌佢老母黎m都逼人落水玩木伐
下半身濕撚哂 諗起都想嘔

其實絲打應該要pm蘋果
黎m逼落水真係
之前有個巴打話個朋友食物敏感都要照食到嘔
果位巴打都應該聯同朋友pm蘋果

一定要揭發佢地既惡行 唔可以辜息

我果年都係 有個女仔入camp果排黎m
佢本身有貧血 一黎m就好唔舒服
行石澗果陣仲要坐左落水...

絲打們請報案
如果嫌報案麻煩,都請pm各大新聞報紙報料

香港人好善忘 趁件事炒起左
唔好再比呢班人遺害人間
如果呢單野風潮過左,下次就唔知要等到幾時
到時就已經多左好多受害者
惡行總結:
逼人體力勞動
含水噴人
逼人咬草
逼人食過敏食物
逼M到女同學落水

有漏既話請巴絲補充

對牛屎做掌上壓
喺石地做掌下壓 膝頭手掌流哂血先停
逼人唱國歌
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170312/mobile/bkn-20170312214801892-0312_00822_001.html
上報

保良局回覆指關注事件,並尊重校方的決定。據校方表示,去年參與訓練營的學生,大多數對訓練營的評價均正面。而保良局過往亦未有收過該校就訓練營的投訴。

我屌你老母
推到個營摺埋
班仆街唔好再遺害莘莘學子
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
上到大學有d ocamp咪差唔多
原意係train下你尊師重道 團體精神個味野
人生如戲 咪當個幾日交下戲
起馬同同學老師之間既友誼會好左
點都有d用既

係咪去得太多福音營俾人撚化咗呀你

我明你可能岩岩去完定點仲好火滾
我地班fd初初都係咁
但出到黎做野之後發現讀書時期好多都係小事黎
仔細諗下個camp教你紀律性 團隊精神 尊師重道呢d 係咪真係咁無用
如果你覺得無用唔怪得上一代人屌新一代人唔生性
唔好諗到人地為左害你定心理變態
你可以屌班友收錢做事only 但老實講佢地又唔係害你 洗你腦買佢地d野
我會覺得佢地只係學軍訓行個套
Even 世界各地軍訓都實係咁
一開始高壓 屌7你冇用
教你紀律同團體精神
呢d野無乜地方可以學到
希望第日巴打大個左成熟d
利申:唔信教 無去過福音營

學紀律性 團隊精神一定要用咁既方法?
你都識講軍訓,家陣班中小學生係咪參軍啊

以前唔少香港學校的確要中學生參加軍訓(講緊中一二)
更唔好提其他國家仍然存在
舉例講南韓台灣仲要男人服兵役
成日話港獨建國
真係打仗革命你指望一堆軍訓都頂唔住
冇團結紀律既人保家衛國?
但何況呢個camp離軍訓仲輕鬆唔少
起馬唔洗你每日太陽下操幾個鐘
加上以我當時經驗
唔舒服既人唔係扮既實有得休息
而且我間學校係唔強制性參與
一班最少3-4個冇去
你問我個camp辛唔辛苦
我答你起馬每日比你訓教
大學班ocamp純玩但3日加埋比你訓唔夠5個鐘我覺得仲辛苦

呢度香港呀大佬,無兵役架
如果你諗住淨係靠軍訓建國 咁你疊埋心水都得啦,純兵力都唔夠中共多呀 扯咁遠有意思咩?

大學ocamp無人逼你入camp
覺得唔妥可以自由出camp
無後果要付 你拎黎比?
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170312/mobile/bkn-20170312214801892-0312_00822_001.html
上報

保良局回覆指關注事件,並尊重校方的決定。據校方表示,去年參與訓練營的學生,大多數對訓練營的評價均正面。而保良局過往亦未有收過該校就訓練營的投訴。

我屌你老母

學校緊係唔會投訴架
家長學生投訴到仆街呢
唔去比老師校長杯葛 恐嚇

正面你老母
玩過2次 跟過Kenny 同梁sir
我覺得幾好玩呀 可以抽下囡囡水
柒頭教練講野當佢鳩up ,你合作時佢合作,大家交戲姐

根本我個陣一早當左呢個係劇本,我只係個演員去做場戲 反正又可以抽下女同學水,何樂而不為
認真建議
各位同學如果覺得當時被恐嚇,或者係感到身體受威脅
請即團結去警署報案
刑事案係有追溯力,唔會因為過太耐而告唔入
你地有咁多證人,請合力將班仆街送入監倉!

言語上威逼
用水噴落你地到
威脅唔參加就要退學
呢d全部都係刑事責任
請唔好退縮 要班仆街去坐監好好反省下

睇到上面啲留言真心火,犯硬刑事罪嘅野講到係為左人好 係咪癡撚左線呀

上面有巴打話曾經有訓練畜浸個學生頭落水到

隻訓練畜犯法

我個時係見唔到你講緊既野
你搵到證據可以試下告佢
可能因為我個班人都係乖乖地
醒目少少見個情況咁唔對唔實唔會頂撞班阿sir
你跟佢做野佢點特登搞你
咪講左做幾日戲忍下咪當train下EQ
一係你就係有錢仔未捱過
如果唔係入到社會大把野你受
無論你做醫生定律師實習個時都要受氣
無人會care你係學生定新仔
D 老細係真係可以同你講你唔咁做可以即刻唔洗再返
而且office入面d暗箭恐怖過你明面上比人威脅好多
講左咁多我知大部分都聽唔入耳
只係想講凡事兩面睇
你只會負面思考好難成器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞