(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
依家f5 上年去完
f1嗰次去唔洗一個禮拜打回原型
f4 嗰次去完返嚟完全冇分別
推到班師弟妹唔洗去
老老實實
跟本就係一班自己覺得自己就係一個完美人版嘅撚屌
對住一班細路同佢地講要點點點亂鳩咁屌人又話人垃圾
講嘅廢撚話用下個腦諗下都知係傻屌先講得出

最撚記得就係個臭八婆GLORIA話咩佢自己讀唔成書一出黎就做野做到家下
冇錯呀,你呢件人間渣滓比多本書你睇都覺得你侮辱左學識呢樣野
好意思做乜撚野導師仲以為自己好撚叻,用喉嚨鳩嗌鳩屌人講廢撚話有邊個唔識
書都讀唔多本同人講人生大道理
完全係可笑

就睇下你班撚樣幾時比天收

原來讀唔成書架?
仲以為佢有乜撚咁巴閉

讀得成書會唔會做呢d

我地有2個中學老師職都辭撚埋去做呢啲濕鳩教練
全部中晒
差跳屎水同食草
利申:去過兩次
個陣去見到啲男仔俾人剃頭好慘
憑咩咁做
諗起啲突然熱血嘅同學都覺得好嘔心

Cls
lm plk student
Lm 好耐以前受害者

大家幫幫手
受害人企出嚟屌柒班契弟

跟過死左嗰個同樹皮

玩完隔日返學仲懶撚晒團結,仲成班人衝去同老師校工打招呼隔多兩日咪又打回原形

btw SK 米奇老母

申利:第一界受害者 對唔住係我地唔生性先有個19Camp
跟過死左嗰個同樹皮

玩完隔日返學仲懶撚晒團結,仲成班人衝去同老師校工打招呼隔多兩日咪又打回原形

btw SK 米奇老母

嗰件我冇去
跟過死左嗰個同樹皮

btw SK 米奇老母

好奇想知第一屆係幾時
仲記得呢個鳩營 一入營放低哂啲野係間房之後出去集合,跟佢做埋啲濕鳩步操都心知不妙,即刻話唔撚做要出camp,跟住即刻大鳩我話出camp當鳩我擴課記鳩我大過,仲話要一日計一個。我心諗睬你都戇鳩,即刻去返間房拎野走。

吖,屌佢老味原來一早鎖撚左門,叫佢班撚樣開又唔撚開,最後一腳踢撚爆左佢對門拎野走。班撚樣望撚住我o哂嘴,最後叫左兩個大粒教練梁sir同個咩盧sir同我傾計,傾撚到個梁sir喊撚哂口,最後發覺搞我唔掂叫我校長同我傾,個校長最後應承我話可以唔使跟佢地操但唔可以走,個四日我就睇住班傻集同學俾佢地撚化同洗腦。
sor1999

巴打靚波
跟過死左嗰個同樹皮

btw SK 米奇老母

嗰年我冇去
個時請假無去
跟過死左嗰個同樹皮

btw SK 米奇老母

好奇想知第一屆係幾時

我07-08 個陣小五去,聽講就第一屆(本身應該06-07第一屆)
跟過死左嗰個同樹皮

btw SK 米奇老母

好奇想知第一屆係幾時

我07-08 個陣小五去,聽講就第一屆(本身應該06-07第一屆)

06年10月
同form有2班早過我2星期出發
訓練奴性
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
上到大學有d ocamp咪差唔多
原意係train下你尊師重道 團體精神個味野
人生如戲 咪當個幾日交下戲
起馬同同學老師之間既友誼會好左
點都有d用既
我嗰年好似有咩大佬sir kenny sir gloria

屌佢老母黎m都逼人落水玩木伐
下半身濕撚哂 諗起都想嘔
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
上到大學有d ocamp咪差唔多
原意係train下你尊師重道 團體精神個味野
人生如戲 咪當個幾日交下戲
起馬同同學老師之間既友誼會好左
點都有d用既

嗰幾日交完戲咪又係打回原形
成件事對學生根本無幫助
係滿足班撚人同埋養住成個camp啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞