(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
搞左成十年都係呢班友仔

當年參加過好大陰影,亦都極度痛恨呢班人,不過唔想再提了
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
上到大學有d ocamp咪差唔多
原意係train下你尊師重道 團體精神個味野
人生如戲 咪當個幾日交下戲
起馬同同學老師之間既友誼會好左
點都有d用既

我地自信心強當然可以話人生如戲
但有無諗過無自信既人比佢地咁辱罵,真係會留陰影架
推到上頭條
屌你老母教畜想隻手遮天
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
點都有d用既

嗰幾日交完戲咪又係打回原形
成件事對學生根本無幫助
係滿足班撚人同埋養住成個camp啲人

打完原形呢下真係無乜幫助既,好睇帶果個人功力,但同樣道理,其實我地去旅行放鬆幾日之後番香港未又係打回原形。我諗有時吸收既野已經內化左唔察覺,而上面巴打都提到,起碼同同學老師友誼好咗,第時大個左拎番件事出黎屌都算係一個回憶

我同同學培養感情唔需要咁樣俾人羞辱同虐待囉
嗰幾日既團結係黎自同仇敵愾咋
食開屎既人真係無得救

你話我食屎我都咁講,班阿sir收足錢其實都可以hea帶。咁當然好彩我無遇到噴水,除鞋跑同好暴力果啲對待,唔係我諗我都同你地意見一致既。我撐巴打遇到不公平事要出聲

收足錢無錯呀
呢個camp存在唯一價值就係養住呢班人

你可以話呢個camp唔適合所有人,但呢班人其實都係工作,最應該插係學校強迫所有人參加
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
點都有d用既

我地自信心強當然可以話人生如戲
但有無諗過無自信既人比佢地咁辱罵,真係會留陰影架

呢班人將一個方法套用所有人度又真係好有問題
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
點都有d用既

嗰幾日交完戲咪又係打回原形
成件事對學生根本無幫助
係滿足班撚人同埋養住成個camp啲人

打完原形呢下真係無乜幫助既,好睇帶果個人功力,但同樣道理,其實我地去旅行放鬆幾日之後番香港未又係打回原形。我諗有時吸收既野已經內化左唔察覺,而上面巴打都提到,起碼同同學老師友誼好咗,第時大個左拎番件事出黎屌都算係一個回憶

我同同學培養感情唔需要咁樣俾人羞辱同虐待囉
嗰幾日既團結係黎自同仇敵愾咋
食開屎既人真係無得救

你話我食屎我都咁講,班阿sir收足錢其實都可以hea帶。咁當然好彩我無遇到噴水,除鞋跑同好暴力果啲對待,唔係我諗我都同你地意見一致既。我撐巴打遇到不公平事要出聲

收足錢無錯呀
呢個camp存在唯一價值就係養住呢班人

你可以話呢個camp唔適合所有人,但呢班人其實都係工作,最應該插係學校強迫所有人參加

其實黑警都係打份工
咁此post已完啦

就係因為呢個camp養住佢地
佢地就跟足指示撚狗咁撚學生呀
On9
認真建議
各位同學如果覺得當時被恐嚇,或者係感到身體受威脅
請即團結去警署報案
刑事案係有追溯力,唔會因為過太耐而告唔入
你地有咁多證人,請合力將班仆街送入監倉!
我嗰年好似有咩大佬sir kenny sir gloria

屌佢老母黎m都逼人落水玩木伐
下半身濕撚哂 諗起都想嘔

其實絲打應該要pm蘋果
黎m逼落水真係
之前有個巴打話個朋友食物敏感都要照食到嘔
果位巴打都應該聯同朋友pm蘋果

一定要揭發佢地既惡行 唔可以辜息
如果巴打知道呢間公司叫咩名嘅話,可以查一查
仲有記得查埋保良局條數
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
點都有d用既

係咪去得太多福音營俾人撚化咗呀你

我明你可能岩岩去完定點仲好火滾
我地班fd初初都係咁
但出到黎做野之後發現讀書時期好多都係小事黎
仔細諗下個camp教你紀律性 團隊精神 尊師重道呢d 係咪真係咁無用
如果你覺得無用唔怪得上一代人屌新一代人唔生性
唔好諗到人地為左害你定心理變態
你可以屌班友收錢做事only 但老實講佢地又唔係害你 洗你腦買佢地d野
我會覺得佢地只係學軍訓行個套
Even 世界各地軍訓都實係咁
一開始高壓 屌7你冇用
教你紀律同團體精神
呢d野無乜地方可以學到
希望第日巴打大個左成熟d
利申:唔信教 無去過福音營
有詳情嘅巴絲可以快啲pm蘋果
仲有記得查埋保良局條數

導航訓練中心有限公司Navigator Trading Centre Limited.

應該係呢個
有冇手足講下兇返啲啊sir會點,最多咪搭的士走佬,又唔係坐監
認真建議
請即團結去警署報案

言語上威逼
用水噴落你地到
威脅唔參加就要退學
呢d全部都係刑事責任
請唔好退縮 要班仆街去坐監好好反省下
仲有記得查埋保良局條數

導航訓練中心有限公司Navigator Training Centre Limited.

應該係呢個

好似係咁 anyway中文一定無錯
我嗰年好似有咩大佬sir kenny sir gloria

屌佢老母黎m都逼人落水玩木伐
下半身濕撚哂 諗起都想嘔

其實絲打應該要pm蘋果
黎m逼落水真係
之前有個巴打話個朋友食物敏感都要照食到嘔
果位巴打都應該聯同朋友pm蘋果

一定要揭發佢地既惡行 唔可以辜息

我果年都係 有個女仔入camp果排黎m
佢本身有貧血 一黎m就好唔舒服
行石澗果陣仲要坐左落水...

痴撚線
認真建議
請即團結去警署報案

言語上威逼
用水噴落你地到
威脅唔參加就要退學
呢d全部都係刑事責任
請唔好退縮 要班仆街去坐監好好反省下
曾經深受其害
身邊班fd重俾濕鳩教練洗哂腦
屌你老母 成班要跑步去同個垃圾桶講早晨
重要迫全世界鴨仔行幾廿個圈
成日大鳩我地 兇鳩我地
我屌你老母
曾經深受其害
身邊班fd重俾濕鳩教練洗哂腦
屌你老母 成班要跑步去同個垃圾桶講早晨
重要迫全世界鴨仔行幾廿個圈
成日大鳩我地 兇鳩我地
我屌你老母

屌 重有
迫我地聽d濕鳩支那國民教育
把口就不斷講 我地唔係洗你地腦 唔好誤會
根本就係洗腦 我屌
同學加油,強權下不能屈服
其實唔好話乜洗唔洗腦事
入得camp多數係咁
點都有d用既

係咪去得太多福音營俾人撚化咗呀你

我明你可能岩岩去完定點仲好火滾
我地班fd初初都係咁
但出到黎做野之後發現讀書時期好多都係小事黎
仔細諗下個camp教你紀律性 團隊精神 尊師重道呢d 係咪真係咁無用
如果你覺得無用唔怪得上一代人屌新一代人唔生性
唔好諗到人地為左害你定心理變態
你可以屌班友收錢做事only 但老實講佢地又唔係害你 洗你腦買佢地d野
我會覺得佢地只係學軍訓行個套
Even 世界各地軍訓都實係咁
一開始高壓 屌7你冇用
教你紀律同團體精神
呢d野無乜地方可以學到
希望第日巴打大個左成熟d
利申:唔信教 無去過福音營

學紀律性 團隊精神一定要用咁既方法?
你都識講軍訓,家陣班中小學生係咪參軍啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞