(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
件gorilla 姐姐都係on9

呢個真心on9 仲狼死過啲呀sir

姓梁既仆街

睇下條撚屌幾柒
垃圾camp
想當年去完之後完全無乖過
第二日照欠功課
又係教畜累事
冇睇 但推
我個間年年form4都一定要去
個陣我仲係初中個陣,見到f4班人去完翻黎,喊到要生要死咁,又突然變晒團結撚咁,真係恐撚怖過邪教

到我f4個陣,比班fd迫左我去,到出camp個陣差d變左全form敵人,因為我係咁屌佢地咪咁on9,咁投入把撚,睇洗你地出到去咪團結個一兩個禮拜

最尾咪又係比我講中

利申:保良局歷史最悠久中學

姓梁既仆街

睇下條撚屌幾柒

持刀糾纏
又係呢個營

姓梁既仆街

睇下條撚屌幾柒

持刀糾纏

推到上蘋果啦 仲有英華班教畜
Kenny sir 火sir
早一年坐輪椅嗰個呀sir 死左

教畜

細個唔識反抗,依家諗起覺得on9到震
推到個營收皮
以前讀保良局小學都玩過
俾人生教練質我地去食草
扮到好撚感動個野真係依加諗返起都想作嘔
記得之前去 有個同學玩到唔開心想走 想打比屋企人 條仆街唔撚佢走 仲用學校野大尻人 真係邪教咁撚樣
都唔明體罰其實犯法 唔明點解哩個鳩camp仲可以咁多人去
雖然唔係受害者,但呢啲訓練營根本要一早取締。個camp仆街唔係今日嘅事,2012年已經上過報,大把人屌過。
仲要迫成班人係勁曬嘅操場到唔着鞋跑步
再逼你自己淋自己水,又要罰我地孭住條沙條
唔可以再好似2012年咁不了了之。
仲要迫成班人係勁曬嘅操場到唔着鞋跑步
再逼你自己淋自己水,又要罰我地孭住條沙條

我諗返起都燥
https://www.youtube.com/watch?v=2Kh3CIW1Z_c

姓盧條撚屌邪教教主發表偉論試圖說服家長
大家認住呢隻狗
https://www.youtube.com/watch?v=2Kh3CIW1Z_c

姓盧條撚屌邪教教主發表偉論試圖說服家長
大家認住呢隻狗

中二嗰時去左 行石澗嗰時有下差啲跌落山
重有個同學俾人罰 浸左係個海度幾粒鐘 諗返都覺得痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞