(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike
推到保良局收皮
Kenny 話緊你啊 死仆街 係到扮大佬
玩恐嚇
笑撚死人
我好驚啊媽咪Kenny sir話唔比我訓教教豬啊
乜啲中學雞訓練營搞到好似邪教洗腦咁激做埋哂啲象徵式嘢

特登set啲根本冇可能做到既目標叫學生做
做唔到就大大聲屌鳩佢地 話佢地唔識團結
之後要又唉又西個扮撚晒野既垃圾教練比多次機會

做唔到屌9人 有人西臉又要人圍住個營係咁跑 跑得慢又屌人慢 跑得快又問佢做咩跑得咁快 真係好撚on9
我去過兩次小學果次迫我跑搞到我喘差d發作,要即時吸氣,中學就當佢無到,但手法相同
我去過兩次小學果次迫我跑搞到我喘差d發作,要即時吸氣,中學就當佢無到,但手法相同

佢唔會理你生定死 佢地就要玩殘我地 訓乜撚野呀
當年學校第一年攪
同同班幾個同學堅持唔去(全級夾埋十個左右
去個班人翻黎好似被洗左腦咁 都痴鳩線
好撚噁心
講就講咩訓練意智挑戰DSE
結果又係點
樓上講咩Kenny sir個班人真係耳熟能詳
好似話有個啊sir早一年好似香埋

第二年就慘 班師弟妹全級強制去

佢唔會理你生定死 佢地就要玩殘我地 訓乜撚野呀

睇下如果玩死左人會點
今次玩刀 真係離譜
推到佢仆街
我小學係保良局 我都參加過類似的camp 仲記得有個阿sir係台上講緊野 無啦啦指住我問我做咩恰眼訓 叫我出去做掌上壓 做叫個阿sir數住我做夠數再入返去 我屌佢老尾恰個眼訓都屌
唔該比人洗左腦果班人唔好賴係站在道德高地咁款話自己係個垃圾canp到學到好多野啦
跌落地都要楋翻揸沙 比啲傻閪教練屌兩屌搞到個玻璃心碎晒
唔該比人洗左腦果班人唔好賴係站在道德高地咁款話自己係個垃圾cam紅色p到學到好多野啦
最on9係玩夜行 嚇鳩我地座山死過人 又有鬼又剩 戴着尋日條底褲可以驅邪 玩完之後話岩岩嚇下你地 係想我地團結 合作 真係癡撚線
唔該比人洗左腦果班人唔好賴係站在道德高地咁款話自己係個垃圾camp到學到好多野啦
我果間中學就好似喺中一同中五
喺保良局嚟學校搞嘅
強制參加
我仲記得其中一條友講過“xxxxxx,去死啦“(詳細內容唔得)
結果近兩年半有三個學生/校友跳樓死咗
雖則未必有直接關係
但喺講啲咁嘅嘢真喺好離譜
最on9係玩夜行 嚇鳩我地座山死過人 又有鬼又剩 戴着尋日條底褲可以驅邪 玩完之後話岩岩嚇下你地 係想我地團結 合作 真係癡撚線

呢個真係癡撚線加on9
件gorilla 姐姐都係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞