(推上報) 保良局訓練營的惡行

1001 回覆
925 Like 9 Dislike

如果無人咁對你
你估你會唔會識反抗?
一方面話人迫你做奴隸 一方面強調自己聽話
究竟你想點

如果我攞枝槍指住你,叫你除哂衫去,你會唔會反抗?班學生既情況可能就係咁,被人用語氣威逼,點反抗?

佢哋有冇拎槍?
你反抗後係咪會有生命危險?

冇生命危險 不過會俾人針 當住全級俾人屌囉 係咁做體能累全班囉 真係冇乜野架

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

兄弟 ?已經咁謝曬皮仲跑多幾圈我真係多撚謝你

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

係呀 中學生係唔敢拎自己未來較飛架啦 所以咪要出返黎之後阻止師弟妹去

其實當時有咩後果可言?
操體能?俾人屌?記大過?
點解唔突破d呢

如果無人咁對你
你估你會唔會識反抗?
究竟你想點

如果我攞枝槍指住你,叫你除哂衫去,你會唔會反抗?班學生既情況可能就係咁,被人用語氣威逼,點反抗?

佢哋有冇拎槍?

唔會有生命危險呀,但係反抗完,班教練同老師就會捉你入一間房到講野,整到你就係異類,到時要你同當住咁多同學面前講對唔住,跟著班同學要一齊受罰,結果一定有啲同學會怪責佢,呢啲經歷造成幾大傷害你知唔知

做大事梗係搵多幾個fd先行動
咁衝動做乜

你講到好撚勁咁,事實你會唔會反抗呢?
我入過紀律部隊啲camp 都唔會咁過份啦

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

點接受?宜家就係話學校唔俾中學生唔參加 其實你係咪廢老呀?

如果無人咁對你
你估你會唔會識反抗?
究竟你想點

佢哋有冇拎槍?

冇生命危險 不過會俾人針 當住全級俾人屌囉 係咁做體能累全班囉 真係冇乜野架

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

乜教練你好有膽咩? 睇唔出

老實 如果我係教練
我仲會唔會係度通水

佢哋有冇拎槍?

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

係呀 中學生係唔敢拎自己未來較飛架啦 所以咪要出返黎之後阻止師弟妹去

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

原來突破就係屌尻老師 返學記缺點 長知識了好突破自我呀

如果無人咁對你
你估你會唔會識反抗?
究竟你想點

佢哋有冇拎槍?

唔會有生命危險呀,但係反抗完,班教練同老師就會捉你入一間房到講野,整到你就係異類,到時要你同當住咁多同學面前講對唔住,跟著班同學要一齊受罰,結果一定有啲同學會怪責佢,呢啲經歷造成幾大傷害你知唔知

咁衝動做乜

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

你入左camp再反抗
學生夠人多夠薑嘅話 佢哋就game over
留意返 佢地真係靠勞改營搵食 個底花到冇其他野做得
停左學校參加 真係冇得撈

佢哋有冇拎槍?

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎
仲有 咩情況下會記過呢?

佢哋有冇拎槍?

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

你覺得中學生記大過唔大件事? 遲下見政府工就會問點解。唔記得左你都唔驚添,你做佢地打手又幾多錢收?
D camp真係好西

佢哋有冇拎槍?

咁衝動做乜

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

你入左camp再反抗

咁點解唔簡單d 廣傳出去 等d學校唔參加 個camp 自動摺埋呢?
做完活動比鼓勵 食飯去幫老師按摩 個個喊住叫唔好剪班旗 個陣得我乜都冇做係到偷笑 成個營都跟足晒劇本 往往比人針個d就係睇得最透 我就係其中一個 好後悔個陣諗住hea過就算 冇屌d垃圾阿sir

去完仲要寫感想 作到我作嘔

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎

入到去教練=老師
屌尻老師後果係點?

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎

學生屌教練同老師,你會覺得咩事都冇發生?你係咪冇讀過中學呀?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎

學生屌教練同老師,你會覺得咩事都冇發生?你係咪冇讀過中學呀?

呀sir grad 咁多年點記得姐
睇完個post勾返好多回憶
當年真係勁辛苦 又凍又落雨係咁淋 係石澗爭啲冼死 跪老師諗返都幾低能

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎

入到去教練=老師
屌尻老師後果係點?

佢撚識咩,佢都味試過屌尻老師

佢哋有冇拎槍?

咁衝動做乜

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

你入左camp再反抗

咁點解唔簡單d 廣傳出去 等d學校唔參加 個camp 自動摺埋呢?

why not both
仲可用法律手段幫佢地收皮
留意返 佢地真係靠勞改營搵食 個底花到冇其他野做得
停左學校參加 真係冇得撈

咁衝動做乜

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

你入左camp再反抗

呀sir ,教我點用法律手段幫你地收皮

咁咪拉多幾個兄弟囉
你無朋友?

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎

入到去教練=老師
屌尻老師後果係點?

高登仔唔係好鍾意同教畜講道理咩
點解入咗camp就變縮頭烏龜

支持樓主
呢啲仆街教練玩撚死班學生

咁衝動做乜

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

你入左camp再反抗

執著過去冇反抗可以助佢地收皮?
我淨係見到你d留言係咁sell個camp

咁衝動做乜

現實都係咁架啦
一係反抗一係接受
條路自己揀仆街唔好喊

你入左camp再反抗

呀sir ,教我點用法律手段幫你地收皮

重申多次我真係唔係阿sir

你哋話有證據呀嘛咪告佢哋囉 大學生

即係無膽囉
呢個真係香港人死穴

其實當時有咩後果可言?
點解唔突破d呢

我叫你屌教練喎

入到去教練=老師
屌尻老師後果係點?

高登仔唔係好鍾意同教畜講道理咩
點解入咗camp就變縮頭烏龜

你入到去味又係死狗 又錢收我唔介意做死狗
去過呢個營,入到去最緊要識做戲,要做到冇晒自我意識,講啲佢啱聽嘅嘢,剃頭果度真係傻嘅先做,唔剃都冇事,同班主任講自己做錯真係好柒戇鳩。

成班垃圾根本冇料到,玩性別定型,歧視年輕一代,入面學到嘅嘢唔係佢地教,而係自己觀察同批判,作為學生唔應該係默從,遇到咩唔合理嘅事要識反抗同團結,我諗宜家呢代好醒,唔會咁易俾佢地洗到腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞