靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
過百萬俾兩層首期都唔夠啦
acc 得幾十個

咪拆穿個傻系啦
笑撚死 睇書
連登真係好撚多FF刷存在感
又遺產1億又食女無數又話咩飛機師

老老實實 嗰啲人根本就唔會上連登同你地圍威喂
平時同朋友玩過,一直都想試下去澳門落場玩

但係未試過又唔知規矩,有冇巴打可以講多D?

帶幾錢?點報名?邊間玩好?

我去開銀河玩,你如果本身有會員卡,俾張會員卡佢登記,然後如果有位,佢就會直接安排你坐低玩

最細張枱sb$25 bb$50, min. buy-in $2000, max. buy-in $10000
會唔會去香港啲竇打?

好少去,因為有機會有唔乾淨
有無玩pokerstars?
覺得online poker同真人poker分別係邊?
澳門最細可以玩幾細?邊間賭場?窮人無本想娛樂下

pokerstars 太多人grinder, 依家網上多數玩GGnetwork, 佢哋有all in or fold同埋可以買保險。澳門最細係25 50,我依家唔打public,多數同班老細打私局。以前喺永利搵食多。
輸冤家輸最誇張係咩

試個揸四條,輸同花順/大我少少既四條

即認輸

見到路過講鋪冤家牌 係賭場我揸過鋪AA 有條友raise我680 我pre flop打1500 2家call咗, 個flop出A,A,5 我打3000 得1家 call, 心諗睇住食 turn派隻J 我check 佢打8000 我齋call, river跌隻紅心4出嚟 我都估我100% 我allin, 仆街 佢call, 俾佢bad beat 嬲撚到仆街 個晚成晚訓唔著
輸冤家輸最誇張係咩

即認輸

見到路過講鋪冤家牌 係賭場我揸過鋪AA 有條友raise我680 我pre flop打1500 2家call咗, 個flop出A,A,5 我打3000 得1家 call, 心諗睇住食 turn派隻J 我check 佢打8000 我齋call, river跌隻紅心4出嚟 我都估我100% 我allin, 仆街 佢call, 俾佢bad beat 嬲撚到仆街 個晚成晚訓唔著

輸同花順俾條大陸蝗
有無玩pokerstars?
覺得online poker同真人poker分別係邊?
澳門最細可以玩幾細?邊間賭場?窮人無本想娛樂下

pokerstars 太多人grinder, 依家網上多數玩GGnetwork, 佢哋有all in or fold同埋可以買保險。澳門最細係25 50,我依家唔打public,多數同班老細打私局。以前喺永利搵食多。

pokerstars之前寄過cheque番黎好唔方便
ggnetwork個網係邊到有得dl
過百萬俾兩層首期都唔夠啦
acc 得幾十個

莫講話兩層 一層都唔夠
再者無收入 銀行鬼同你按咩
串啲講句其實我依家都上咗岸,目的都唔係來曬命,只不過想係LIHKG睇吓幫唔幫到啲想成為職業撲克手嘅人姐。打撲克同賭錢其實係有些少唔同。你哋唔信我我唔會怪你地,始終係網上世界。架車係幾年前同啲老細打大10000/20000大Game贏返嚟。
其實想試下 去澳門玩poker 但現實又唔同遊戲世界

驚出羞.....
想知除左pokerstars有邊啲方便啲既選擇
輸冤家輸最誇張係咩

即認輸

你係咪打錯 我睇左幾次都睇唔到佢點bad beat 你

即係人地拎2,3紅心呀😂

冇撚有錯 佢jor蛇花 點知中同花順 示意圖。。副牌唔見咗隻紅心4
ggnetwork個網係邊到有得dl

其實GG Network旗下有好多艇仔,因為我本身同澳門MBP poker老細熟,我自己就用開www.b-poker.com
輸冤家輸最誇張係咩

即認輸

你係咪打錯 我睇左幾次都睇唔到佢點bad beat 你

即係人地拎2,3紅心呀😂

冇撚有錯 佢jor蛇花 點知中同花順 示意圖。。副牌唔見咗隻紅心4

副牌唔見咗隻紅心4 笑左

驚出羞.....

巴打其實唔緊要,我都係零八年先開始係澳門搵食,只要做好bankroll management,唔好超過自己可以承受。輸少少錢當係交學費囉。
想知除左pokerstars有邊啲方便啲既選擇

其實韓國嗰個GG Network係好過pokerstars,我自己就用www.B-poker.com
最基本點決定call, raise, throw?
有無穏陣玩法?
輸冤家輸最誇張係咩

即認輸

I feel you bro,所以我依家打啲局都係有保險買

驚出羞.....

巴打其實唔緊要,我都係零八年先開始係澳門搵食,只要做好bankroll management,唔好超過自己可以承受。輸少少錢當係交學費囉。

呢點 我明既

問題係 遊戲世界 好方便 小盲注 大盲注 加注 唔跟
呢d有個掣顯示出黎比人禁 但係現實世界 我未見過 我怕柒出國際

驚出羞.....

呢點 我明既

問題係 遊戲世界 好方便 小盲注 大盲注 加注 唔跟
呢d有個掣顯示出黎比人禁 但係現實世界 我未見過 我怕柒出國際

我都係 諗起對住一堆CHIPS會勁混亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞