靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
識唔識danny

有無last name?

rank第二嗰個

丹爺都唔識?
有冇經驗可以分享下
百萬點揸兩層樓
lego?
有冇經驗可以分享下俾小弟?
曾經係永利同威尼斯人regular,週收入平均5萬,你問我答
你係咪可以對住任何嘅事情
都唔俾反應落去? 無論件事有幾開心幾唔開心都好
連登真係好撚多FF刷存在感
又遺產1億又食女無數又話咩飛機師

係呀 慘得過你咩都唔係

俾人一講就發難,點玩poker
繼續活係FF世界啦
http://interestingengineering.com/artificial-intelligence-wins-800000-against-poker-masters/
用咗套AI殺遍賭場無敵手 你問我答

有冇比人打橫抬返出黎
我賺左1000萬添 係德州果個遊戲app
我識朋友幾年前有係永利玩
有無玩pokerstars?
覺得online poker同真人poker分別係邊?
澳門最細可以玩幾細?邊間賭場?窮人無本想娛樂下
http://interestingengineering.com/artificial-intelligence-wins-800000-against-poker-masters/

有冇比人打橫抬返出黎

我同成班實驗人員一齊去 有咩好驚
可以帶我地去搵錢?

有冇比人打橫抬返出黎

我同成班實驗人員一齊去 有咩好驚

嘩屌..原來ai已經攻陷埋poker
鍾意玩porker留名
學左幾耐?
輸冤家輸最誇張係咩

試個揸四條,輸同花順/大我少少既四條

即認輸
點解起步玩好?去home game 5/10, PokerStars 都成日輸錢
連登真係好撚多FF刷存在感
又遺產1億又食女無數又話咩飛機師

搵我?食女多過你DSE總分
平時同朋友玩過,一直都想試下去澳門落場玩

但係未試過又唔知規矩,有冇巴打可以講多D?

帶幾錢?點報名?邊間玩好?
會唔會去香港啲竇打?
過百萬俾兩層首期都唔夠啦
acc 得幾十個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞