靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike

我少打Online,第一始終信唔過電腦呢啲嘢,至於澳門CG都同Phil Ivey,Tom Dawn, Daniel Juggleman打過。

tom dwan打cash係咪好似broadcast咁成日打鳩牌?睇佢d精華真係好想笑

係,佢可以成$30,000,000港紙偷一鋪牌,但結果遇着個神經病上海佬call佢,唔好話係我講嘅,佢而家嘅財政狀況真係大不如前。

佢自己本身都係癲佬,2 7 off都可以當pocket ace咁打

拎 2-7 打同癲唔癲冇咩關係,佢只係打你 call 唔到佢

有時輸比25 26 27 36呢d真係好燥
估唔到咁的牌都可以pre flop raise / call

佢地最後博到野定你fold?
一起手raise 都是靠bluff , 其實好易捉蟲、我諗呢類起手係打人,而唔係打牌

由始至終 poker係打人唔係打牌

tom dwan打cash係咪好似broadcast咁成日打鳩牌?睇佢d精華真係好想笑

係,佢可以成$30,000,000港紙偷一鋪牌,但結果遇着個神經病上海佬call佢,唔好話係我講嘅,佢而家嘅財政狀況真係大不如前。

佢自己本身都係癲佬,2 7 off都可以當pocket ace咁打

拎 2-7 打同癲唔癲冇咩關係,佢只係打你 call 唔到佢

有時輸比25 26 27 36呢d真係好燥
估唔到咁的牌都可以pre flop raise / call

佢地最後博到野定你fold?
一起手raise 都是靠bluff , 其實好易捉蟲、我諗呢類起手係打人,而唔係打牌

最後搏到

假設你A2 pre flop raise, 對手27 call
Flop 227, 正常都以為自己lead 緊

係flop 到你可以諗下佢會用咩牌raise 你 or call your bet, 係唔同position 又要諗下。
N8好過ps?
幫樓主推
想問下有冇咩書LIST推薦 難D都得

利申讀STAT
玩左成個星期 大多數都係
PAIR J-A, AK,KQ,同花連住先玩
玩左成個星期 大多數都係
PAIR J-A, AK,KQ,同花連住先玩

網上有咩 好既 poker sites? 除左 b-poker 同 pokerstars之外
博雅poker?

咪再提呢隻廢game 做牌做到
博雅poker?

博雅
睇錯左Pokemon go
博雅poker?

博雅

憑咩咁講
博雅poker?

博雅

憑咩咁講

係咁bad beat, d牌又好能易估

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

玩pokerstar好過 要玩網上的話
博雅poker?

博雅

憑咩咁講

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

pokerstar好似係用咩唔同玩家既滑鼠軌跡黎生成d牌, 接近真正隨機(好似係)
博雅poker?

博雅

憑咩咁講

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

pokerstar好似係用咩唔同玩家既滑鼠軌跡黎生成d牌, 接近真正隨機(好似係)

有冇D 網上poker room 可以好方便咁入錢同拎錢??
賭聖想問下我睇左vol 1 同 vol 2 覺得第二本係live game無咩用想問下重有無其他書可以睇下(中英都得)
另一個問題係我玩大pot既時候(例如中size stack all in)好易輸,想問有無咩建議🙏🙏🙏
樓主仲會唔會考慮直播
係大陸 入到bpoker 連wechat pay 都無埋
tom dwan 好正d表情
博雅出入錢易,又快。又多魚
一日執幾千
一日執幾千

師兄。你宜家同邊 d 幣商 買賣幣?
dan爺
一日執幾千

過兩日過澳門試打cash game,

有咩要留意或指點下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞