靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
有無心得?

世上冇免費午餐,都係慢慢學,睇多啲書。

乜書先得噶
有沒入門級學下
中五畢業,兩層樓揸手
答到嘅都會答
Ching 玩cash game 定tournament 多 自學定有人跟

Cash game 同 tournament 都有玩,下個禮拜六日喺澳門有場tournament 都會參加

巴比倫賭場?
有咩中文書可以學下,cash game
有沒入門級學下

初學可以參考下呢個網站,理解基本概念先,我覺得唔錯

http://www.thepokerbank.com/strategy/
邊啲賭場有得玩 通常咩注碼多人玩 一般平民去玩要幾多入場 莊抽幾多 換籌碼果陣抽?
( Show Blocked User - 矮小的老師 )
屌你老母臭閪
連登真係好撚多FF刷存在感
又遺產1億又食女無數又話咩飛機師
六年poker 經驗
覺得到頭來都係會輸晒
水魚有冇樣睇? (唔駛叫我照鏡)
其實poker講求心態 睇書計數有用咩?跟唔跟玩多左就知架啦
樓主諗唔諗住同AI挑機
樓主如果唔係吹水嘅話 咁就真係叻仔

Btw既然靠賭賺左錢 樓主不如捐下錢幫助下有需要嘅人 善有善報

都有keep住捐錢做下善事
俾d證明黎睇下先
中五畢業,兩層樓揸手
答到嘅都會答
Ching 玩cash game 定tournament 多 自學定有人跟

Cash game 同 tournament 都有玩,下個禮拜六日喺澳門有場tournament 都會參加

巴比倫賭場?

絲打識野!玩poker 多數都係男人
你都去? 聽講請咗Tom Dwan
有無贏過古天樂?
有沒證明
知唔知香港撲克會?

HKPPA?
識唔識danny
手風順 籌碼多 係咪可以壓住個對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞