靠玩poker賺過百萬 你問我答

902 回覆
96 Like 48 Dislike
樓主想問下 新手去澳門玩poker 去邊間好?預1萬蚊本 輸哂就走 永利定巴比?去到自己搵poker既枱定問人?
去過幾次賭場都唔覺眼有poker玩。到時會比你揀bbsb 幾多既比你? 太多問題 thx
博雅poker?

咪再提呢隻廢game 做牌做到

博雅

憑咩咁講

係咁bad beat, d牌又好能易估

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

玩pokerstar好過 要玩網上的話

pokerstar好似係用咩唔同玩家既滑鼠軌跡黎生成d牌, 接近真正隨機(好似係)

有冇D 網上poker room 可以好方便咁入錢同拎錢??

同問

pmed
博雅poker?

博雅

憑咩咁講

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

pokerstar好似係用咩唔同玩家既滑鼠軌跡黎生成d牌, 接近真正隨機(好似係)

有冇D 網上poker room 可以好方便咁入錢同拎錢??

同問

pmed

add telegram id : TchTch
博雅poker?

博雅

憑咩咁講

跟本佢個隨機機制有問題

跟住又勁多ai洗錢

同問

pmed

add telegram id : TchTch

更正 telegram id : tchtchtch
樓主想問下 新手去澳門玩poker 去邊間好?預1萬蚊本 輸哂就走 永利定巴比?去到自己搵poker既枱定問人?
去過幾次賭場都唔覺眼有poker玩。到時會比你揀bbsb 幾多既比你? 太多問題 thx

可以去永利感受下,始終嗰邊人比較多。去到註冊個張枱同個Super講你要打幾大就OK
博雅出入錢易,又快。又多魚
一日執幾千

博雅係打真錢?

點提錢?
我一路以為博雅玩虛擬錢

大陸有啲艇仔會收博雅貨幣。
你係咪可以對住任何嘅嘢都可以冇感覺,冇反應,冇感受?
博雅出入錢易,又快。又多魚
一日執幾千

博雅係打真錢?

點提錢?
我一路以為博雅玩虛擬錢

大陸有啲艇仔會收博雅貨幣。

樓主可唔可以提供D 艇仔 既contact?
係咁buy in博雅幣
輸左過千
本身有一野贏返千幾轉頭架

好心理唔平衡
係咁buy in博雅幣
輸左過千

好心理唔平衡

師兄同開邊個人買賣博雅Chips?
係咁buy in博雅幣
輸左過千

好心理唔平衡

師兄同開邊個人買賣博雅Chips?

clubpudong既人
但會抽水
用BB代替銀注咁落注
但有時一底籌有既BB數都唔同點搞好
定係用 percentage 計
用BB代替銀注咁落注

唔明ching想講咩
用BB代替銀注咁落注

唔明ching想講咩

例如
1000buyin 2/5
同800buyin 1/2
兩個場大家有既bb 數都唔同
咁樣點樣用bb 做reference唔比金額影響到自已
用BB代替銀注咁落注

唔明ching想講咩

例如

其實睇bankroll
用BB代替銀注咁落注

唔明ching想講咩

例如

其實睇bankroll

可唔可以講多d
同埋點樣可以控制得好D
賭場想贏錢係唔係要玩百家樂/poker?
玩大細係唔係多數輸
用BB代替銀注咁落注

唔明ching想講咩

例如

其實睇bankroll

可唔可以講多d
同埋點樣可以控制得好D

留個telegram交流下?
樓主依傢有冇打cash game?
樓主呢
有無人講下poker touranment既策略仲點好?最好可以詳細d
尤其佢blind由頭到尾會升到盡頭 所以有無咩心得分享?
Poker點玩
有無人講下poker touranment既策略仲點好?最好可以詳細d
尤其佢blind由頭到尾會升到盡頭 所以有無咩心得分享?

我通常開頭都緊兇,玩15%手牌,pair 既話睇賠率做,升幾多level 後bb>100 玩多d 同花/同花連牌,近錢圈偷big blind

但入錢圈後我就玩得好差 可能心態冇咁集中
樓主有冇同過full tilt果堆高手玩過?有冇野分享

我少打Online,第一始終信唔過電腦呢啲嘢,至於澳門CG都同Phil Ivey,Tom Dawn, Daniel Juggleman打過。

Phil ivey係我做野個度住 成日派錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞